resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 3513
    bu herif hakkında çok ağır konuşmak geliyor içimden ama bir adet allahın kazmasi çanak anten kulaklı forvet için pilot olmaya değmez. şu mahlûkat yerine forvete herhangi başka bir cisim koysaniz emin olun daha çok fayda sağlar. bunu artık sağır sultan duydu ama sayın denizli hala farkında değil. seni de allah bildiği gibi yapsin sayın denizli.

    ulan hiç utanması yok mu bu herifin acaba? ben bu kadar parayı hak edecek ne yapiyorum diye düşünüyor mudur? hayır bir de bu şark kurnazlari sahada hiç bir sik yapamayıp kirk yılın başı bi gol atınca taraftara trip atar. senin işin bu lan zaten dengesiz! o milyon eurolari bunun için aliyorsun. senin yeteneksizliğin yüzünden cefayi çeken yine biz oluyoruz amk!

    devre arası bu ve bunun gibilerin sözleşmesini feshetsinler ve bu kan emici hırsızların bu takımı daha fazla somurmesine izin vermesinler. kulübün parası boşa gidiyor resmen bunlar yüzünden. neymiş, uefa kadrosunda 3 tane değişiklik yapıyormusuz da ondan umut'u yollamiyousuz. ulan yemisim uefa'yi be! şu kadroyla, su umut kazmasiyla lazio'yu eleyecegini mi sanıyorsun? çok da sikimde uefa.

    denizli'den de bi cacık olmayacağı anlaşıldı, hala bundan medet umuyor. tez zamanda hepsinden de kurtuluruz inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın