• 8
    destek verdiğim hashtag. sebebine gelirsek. ben bu seneye kadar burak yılmaz'ın kazma ama iyi niyetli bir oyuncu olduğunu düşünüyordum. geçen sene oynadığı maçlarda kendi yetenekleri çapında gayet iyi işler yaptı. kale sahasından karşıladığı duran toplar, fizik limitlerini zorlayarak mücadele ettiği çok maç hatırlıyordum geçen sezondan ve önceki sezonlardan.

    ancak bu sene izlediğim burak yılmaz mücadele etmiyor, fizik sınırlarını zorlamıyor. dahası özellikle benfica deplasmanında ve tt arena'da oynadığımız astana maçlarında takımı resmen sabote etti. kötü oynarsın, gol kaçırırsın, pas hatası yaparsın. bu güne kadar kötü oynayan hiçbir oyuncu için takımı sabote ediyor demedim. insanlık hali robot değilsin sonuçta kötü de oynar gol de kaçırırsın. en basiti erkan zengin'in bize karşı kaçırdığı gol 6 pastan boş kaleye direğe vurdu adam. ancak takımı sabote etmek bambaşka bir olay. kalene gelmeye çalışan rakibe son dakikalarda birbirinden gereksiz fauller yaparak duran top karambol ve gol imkanı vermek takımı sabote etmektir. beyimiz kendisine şişirilen bir topta arkasındaki rakibi tutarak bile faul yaptı. 2 maçın da son dakikalarında yaptıklarının hepsi birbirinden gereksiz ve takımı yakmaya yönelik faullerdi.

    diğer bir husus bencilliği, bu sene ciddi ciddi başka oyuncular gol attığında yüzü düşen bir burak yılmaz ile karşı karşıyayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın