resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10590
    kendisine yaptığımız ilk bakışta kesinlikle mobbing gibi gözüküyor. ancak, futbol içinde amatör ruhu barındıran, kapitalist bir endüstri. yani, çalıştığımız şirketleri düşünelim. amatör ruh kabul edilemez. ama yıllarca sabri aslanım benim, canım benim diye, amatör ruh işte diye el üstünde tutulmadı mı ? fatih terim hakkında daima sadece motivatör, amatör ruhu temsil ediyor denmedi mi ? futbol son derece kapitalist bir endüstri haline büründü. premier lig'in yayın hakları satışıyla bunu iyice gördük. ama daima orada bir yerlerde, çıkıyoruz oynuyoruz beyler var. amatör ruh var.

    yani, sidikli şirketlerin kurumsal kölesi olarak çalışıyor çoğu insan. sidikli devlet kurumlarında da öyle. ulan, memur adama neyin mobbingini yapıyorsun insafsız müdür ? aynı şey patronlar için de geçerli. mobbing yapanlar şerefsizdir. ama futbol, tüm kapitalist ruhuna rağmen, "eğlence". ve burak insanların eğlencesini de çalıyor. burak ölsün, bitsin, futbol oynamasın demiyoruz biz. başka yerde oynasın. yani taraftar olmazsa futbol takımları olmaz haksız mıyım ? sadece tribündeki taraftarı demiyorum. dekoder olmasa, ürünler olmasa şu anki gibi olur mu futbol takımları ? olmaz. her şey amatörleşir yine eskisi gibi olur. eh, burak efendi. taraftarın çoğu istemiyor. git be kardeşim.

    gariban bizlere yapılan mobbingdir ve büyük şerefsizliktir. anasını satayım aldığın para 2000 lira, evde bir sürü derdin vardır, ailene bakıyorsundur eşinin de aldığı maaşla, akşam eve gidip eşini görmek, varsa çocuğunla vakit geçirmek senin cennettindir. sana mobbing yaparak hayat kaliteni düşürmek şerefsizliktir.

    ama burak efendiye yapılacak baskının bununla alakası yok. bugün burak kasımpaşa'da oynasa yine istanbulda kalır. yine alır en kötü 700.000 euro. şimdiye kadar birikimi de vardır. baba, bu mobbing değil ya. ne bileyim, 10 milyon dolar kazanan patron ertesi sene 8 milyon dolar kazanırsa fakirleşmez. yani, %99'a göre fakirleşmez işte. çünkü hayat %99'un ekonomisine göre yaşanıyor öyle veya böyle. burak efendiye yapılan mobbing değil yani. başka bir şey.

    özetle, git abicim. yoksa tepkiler daha da büyüyecek. daha çok küfür, daha çok ıslıklama olacak. git.
App Store'dan indirin Google Play'den alın