• 6
    bu sezona kötü yapılanmayla giren takım. aslında teker teker baktığımızda trabzonspor seviyesine(eurochallenge - eurocup arası) göre gayet iyi oyuncular ama pes'te transfer yapar gibi transfer yaptılar...

    uzunları yetersiz. hücum anlamında yine fena değiller ama takımda doğru düzgün top dolaşımı yok ki. hemen hemen her guardları bencil ve uzunların eline top doğru düzgün değmiyor zaten. hele ki topu yönlendiren velickovic olmazsa iyice koş koş at takımı oluyorlar. kısaların böyleyse uzunlarını savunma ağırlıklı tamamlayıcılar olarak seçmen lazım. bu çok basit bir mantık. ona rağmen acayip savunma zaafiyeti olan, skorer hücumcu uzunlarla doldurdular takımı. bir tane bile savunmacı uzunu yok desem yeridir. uzun hamleleri takım yapısına göre çok saçma.

    kısalara bakıyorum kinsey ve bitik hakan demirel hariç hepsi bencil ve topu elinde isteyen adamlar. topsuz oyunda kötüler. hepsi vasat takımların skoreri olacak oyuncular ama bunları tek takımda toplamışsın. top kimin elindeyse diğerleri izliyor.

    üst düzey oyuncuları olduğundan dolayı gününde olduğunda büyük baş ağrısı olsa da(ki o da hücumda sadece) gününde olma ihtimalleri düşük.

    takımda kinsey - velickovic ikilisi önemli işler yapıyordu. kinsey de bir süre sonra eeh ulan bu takımın tüm pis işini ben yapıyorum. formdayım da. hücumda da ben lider olmalıyım deyip diğerlerine uymaya başladı. bunlar benden iyi değil ki moduna girdi. yakında da sorun çıkarırsa şaşırmam.

    hardy, odom, velickovic'i kendi başlıklarında anlattım.

    künig özetle gariban dusko savanovic'i gibi.

    hakan demirel rezalet durumda.

    eski oyuncumuz sertaç şanlı da bu uzun rotasyonuna rağmen doğru düzgün dakika bile bulamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın