resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2062
    ntvspor'a konustuklariyla adam gibi adamlik yapmamis aksine piskin piskin seyler soylemistir. neymis efendim fatih terim'den sonra takim icinde duzen kalmamis da suymus da.

    bunun anlami sudur, siz fatih terim'den sonraki teknik direktorleri sallamadiniz, ciddiye almadiniz ki en buyuk saygisizlik budur.

    soyle birseyler demis:

    "biz hiçbirini yapmıyorduk. idman biter bitmez futbolcuların ne zaman duş alıp çıktığı belli olmuyordu. birbirimizle kaynaşamıyor, konuşamıyor, sohbet edemiyorduk. birbirimizi maçta ve idmanda görebiliyorduk. yabancı gibiydik."

    peki bu dediklerini yapmak icin ne kadar caba sarf ettiniz, hic...illa boyle hot diye bagiran, bazen babacan tavirli turk (buraya dikkat) hoca olacak ki pasamlar oynayabilsin. gokhan zan'i juventus macindaki aciklamalarindan sonra cok takdir etmistim. ama o aciklamadan sonra once melo olayi sonra abdurrahim albayrak'in iddaasina gore kendisine kulup bulmasi istenirken "ben parami alirim banane" diyip yan gelip yatmasi ile cok gozumden dusmustur. mustafa hoca tarik, emre colak, ve bilal'i kazanmaya calisiyormus. bu insanlar birinin eli degmeden kendi kendilerini kazansalar ya. milyon dolar, euro, tl almaya gelince profesyoneller ama is calismaya gelince "bize baba gibi adamm laziiimmm :("

    yemezler hocaa, yemezleer. dogru falan da soylememistir. dogru soyledi diyen arkadas kusura bakmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın