• 388
    ara transfer döneminin gelmesiyle, şükür yönetimimizin de icraatleri sağ olsun galatasaray'ımızın da bir sürü transfere ihtiyacı olduğu göz önüne alınınca yine duyumculardan, menajerlerden iğne atsan yere düşmeyecek kıvama gelen sosyal platform.

    önce dış basından(u: ya da fark etmez türk spor medyasını da özneleri yer değiştirerek düşünebilirsiniz) bir gazete, "şu futbolcu galatasaray'a hayırlı olsun"* diyor, sonra o gazetenin yazarı "şu oyuncu ile de anlaşıldı"* diyor, ardından o yazar, türkiye ile ilişkisi olan birinden alıntı yaparak "o futbolcu da imza aşamasında"* diyor. ardından alıntı yapılan adam sanki menajerlik şirketi sahibi gibi türk medyasını göstererek*, "galatasaray tüm futbolculara zıplıyor yahu size sadece şunlar yeter" gibi tüm ligden bir liste hazırlayıp ortaya pazarlıyor, sonra taraftar olsun, menajerler, medya çalışanları vs. herkes seçmece karpuz gibi bu listeden adam seçiyor.

    an itibariyle durum buna döndü renktaşlar; "ortamlarda galatasaray herkese zıplıyor dersin kim bilecek ?" o yüzden kesin haberler dışında pek fazla itibar göstermeyin şu platformda yazılanlara çizilenlere en önemlisi duyumcuların söylemlerine, sonra yine yalan dolanlar bize ıstırap oluyor*, biz harap oluyoruz*...
App Store'dan indirin Google Play'den alın