resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10575
    kendisi senede birkaç milyon türk lirası alıyor. daha zor şartlarda ailesini görmeden yaşayan askerler var. daha zor şartlarda eşini göremeyen öğretmenim vardı ilkokulda. daha az paraya çalışan, yine iyi kazanan ama ailesine vakit ayıramadığından yuvası dağılan, çok para kazanıp onları mutlu edeyim derken ailesinden olan iş adamı tanıdığım da oldu.

    yani burak efendinin ailesini düşünene kadar düşünecek çok insanın ailesi var.
    onu geçtim, okuyup 3-5 kuruş kazanmak için 18 yaşında ailesinin yanından başka şehirde yurtlarda sürünerek yaşayan insanlar var.

    evet burak efendinin kızı mutlu olsun. ama burak kusura bakmasın, buranın patronu taraftardır. yani böyle olmalı. taraftar istemiyorsa gitmeli. sözleşmeli futbolcuyum ben kalacağım derse de, taraftar baskı yapabilir kendisine. istenmiyor çünkü. kalır, parasını alır. çünkü sözleşmesi var. haklı. ama protestolarda da "heç gusra bakma"sın.

    olm ülkede üzülecek çok şey var. doğuda savaş havası var. batıda, en kalabalık şehrimizde bir havalimanında biri öldü. olay hakkında bilgimiz yok. karadenizde, hesler, yollar derken doğanın anası belleniyor. akdeniz tarafında kontrol edilemez bir suriyeli patlaması var. doğuda da var bu gerçi. yani, dört bir yanımızda kafayı takacağımız onca şey var. milyon tl'ler kazanan, en kötü ihtimalde önümüzdeki 4-5 sene yine milyon tl'ler kazanacak burak yılmaz'ı mı düşüneceğiz ?

    beyefendi taraftar kendisini istemiyorsa gelen teklifleri değerlendirsin.
    ha bir de semih kaya'dan eleştiri bekliyorum. ne demek ailesinden uzağa transfer olamıyor diye. eyvallah kardeşim, konuşsana. burağa taraftar seni istemiyor abi, ne demek ailemden ayrı yapamam desene ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın