resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 223
    olursa tanıdık ve hatırlı(!) menajerler aracılığıyla gerçekleşmiş olacak transferdir. nedense hikayeyi gayet iyi biliyorum.

    babel menajerine mutsuz olduğunu söyler. hollanda'ya dönmeyi düşünmezler çünkü en fazla 500 600bin kazanacaklardır. o zaman tabiki türkiye olacak. türkiye'de yabancı olsun varsın yarı sahanın berisine geçmesin varsın tembel olsun kafasını ve babel isminin maaşının en az 1 milyondan başlayacağını bildikleri için "ertem, ver müzüü".

    hele büyük takımda 1,5 milyon sen milyar. bakarlar ki galatasaray'ın kanat oyuncusuna ihtiyacı var. hemen bir telefon "düşünür müyüz bilmem ne abi". bilmem ne abi de gazeteye uçurur. eh bu adam da yasin'den iyi futbolcu. pat, bir iki olumlu yorum. sneijder de hollandalı zaten, ne üzerinden yürüneceği de belli. "hoop babel çak oğlum instagrama fotoğrafı" işin ucunda gs olsun yeter ki sneijder'in duştan yeni çıkmış fotoğranı bile bulur koyar.

    bu menajerler yüzünden koskoca kulüp borç batağında. hala bu kan emici heriflerle iş yapılıyor ya kafayı yiyorum. 1,5 yıl için 1.8 milyon euro, maçı başı 10.000e tamam diyorsa gelsin. yoksa babel iyi futbolcu ama ben hayır diyorum. babel ile aynı yaşta everton'da aiden mcgeady var. "500bin farkla irlandalı soslusu var. düşünür müyüz hocam?"
App Store'dan indirin Google Play'den alın