• 38
    şimdi bir konuda bilgi vermek gerekiyor. muhtemelen futbol hatayı bitti. futbol işleyişini bilmiyorum. ama voleyboldan örnek vereyim.

    zannediyorum voleybolda 2 tane 6 aylık ceza aldığında işin bitiyor. (1 6 aylıkta olabilir.) hentbolda bu 1 tane 6 aylık cezaya tekabül ediyor. örneğin benim enişteme pislik yapacaklardı (antrenör, soran olursa hikayeyi anlatırım) 6 ay verip kariyerini bitirmemek için 5 ay 29 gün ceza verdiler. göz dağı aslında.

    her neyse...

    diyelim bu adam voleybol antrenörü olsun ve bu hareketi salonda yapsın. 1,5 sene ceza verirler. otomatikman zaten antrenörlüğü düşer ve bir daha bu işi yapamaz. benim tahminim futbolda da böyle bir şey vardır. tahmin ediyorum futbolculuk hayatı bitti bu yaratığın. cezanın sayısına çok takılmayın derim.

    asıl ben bir mahkeme olacak mı, ne olacak onu merak ediyorum. hadi anneme küfür etti demiş, çok orjinal, ama ceza almasını sağlayan hareket 2. hareketi. yani bu onu çok kurtarmaz. benim nazarımda yargılanabileceği çok fazla yasa var. bunlardan biri meşhur spor yasamız. bir de saldırı ve bana göre adam öldürmeye teşebbüs. (avukat değilim, hukuk okumuyorum sadece mantık yürütmeye çalışıyorum.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın