• 117
    öncelikle şöyle başlayayım bu transfer döneminde büyük işlere imza atma çabasına, yeniden yapılanma çabasına kesinlikle girilmemesi gerekiyor. çünkü bu yönetim kalıcı bir yönetim değil. 6 ayı var bu otelci ve kardeşinin dolayısı ile gelecek olan yönetime saçma sapan yükler bırakmasınlar malum ffp var.

    neyse konumuza dönelim yeniden yapılanma olacaksa öncelikle galatasaray futbol takımında ilk 18 de dahi olmaması aşikar olan oyuncuları göndermekle başlanmalı. buna mevki mevki bakacak olursak

    kaleci = eray işcan cenk gönen geldi. üçüncü kalecilik için ismail çipe ile ikisinin arasında ise bu kendini kanıtlamış (!) arkadaşımızın yol alması görüşündeyim.

    stoper = koray günter burda tabi şöyle bir durum var. jason denayer stoper oynayacaksa burdan adam gönderilmeli yoksa yetersiz olsalar da stoper rotasyonu daralmamalı en nihayetinde bu sezonu * da doğru düzgün bir yerde bitirmemiz gerekiyor. sezon sonunda ise jason denayer geri dönecek semih kaya bonservis alınarak satılıp yerine insan yiyen bir stoper ve alt yapıda banko oynayan bir stoper a takıma katılabilir.

    bekler = beklere devre arasında büyük bir revizyon yapılmamalı. benim için hala kevin grosskreutz durumu belirsiz kalacak ise sağ bek oynar gidecek ise sağ beke cicinho gibi kendini hem genelde hem de ligde kanıtlamış bir oyuncu alınmalı vereceği performans soru işareti olmamalı sezon sonunda ise sabri ve tarık gider cicinho duruyor ise onun bir-iki tık üzeri bir sağ bek alınır. sol beke telles gelirse telles-carole-olcan yine oynar. inter telles'e para verilir ise carole'u da okutursun biraz paraya ikisinin yerine olcan'ın bir-iki tık üzeri bir sol bek alırsın. *

    orta saha = hamza hamzaoğlu'nun takıma en büyük katkısı burda kim o ? bilal kısa bilal bizim takımda hem ligde hem şl veya al de rotasyonda net olur. yabancı sınırı olmadığından jose rodriguez kalmalı. selçuk inan toparlanıyor daha da iyi olacak inşallah nasıl olacak yanına yine insan yiyen bir ön libero alarak. kimse kusura bakmasın ama bize box to box bir adam lazım değil melo'da zaten öyle değildi bize direk ön libero lazım busquets lazım m.topal lazım ryan donk devre arasında alınsa benim dediğim özelliklere uymamasına rağmen hayır demem neden sezon sonu stoper rotasyonuna da katarsın oraya sezon sonunda adam gibi libero alırsın for exaple stephane mbia. ama donk'a opsiyonlu ve bol maç başılı bir sözleşme boservis olarak max 1 m euro + göndermek istediğimiz herhangi bir oyuncu. emre çolak kalmalı kendisi kesinlikle aydın yılmaz değildir. daha çok katkı verdi verecek verir.

    kanat = yasin öztekin ve lukas podolski as kanat oyuncuları ve bunları sinan gümüş ve olcan adın yedekliyor. işte dananın kuyruğu burda kopuyor. buraya ya ryan donk'u orta sahaya aldığın gibi 6 aylığına idare edecek geçen sezonki yasin katkısı verecek birini alacaksın yada basacaksın parayı gelecek yönetim ve teknik direktörün de ulan nasılsa bu var diyeceği bir oyuncu alacaksın.

    hücum = bu mevki için başka şans yok devre arasında nasıl bulunacak bu adam o da muazzam bir soru işareti ama direk senin ilk santraforun olacak bir oyuncu alacaksın. * sezon sonu ise bu adam 1. forvet olacak şekilde 2. forvetini bulacaksın. * burak yılmaz 3. forvetin olacak o zaman işte muhammed demir gelip senin 2. veya 3. forvetin olmak için burak yılmaz ile tatlı tatlı rekabete girer. umut bulut maalesef hem kontratı hem yaşı hem de kapasitesi nedeni ile burda gidecek olan kişi.

    şimdi gelelim en can alıcı noktamıza devre arasında veya sezon sonunda mutlaka ve mutlaka bütün kontratlar revize edilmeli. özellikle selçuk inan * burak yılmaz ve hamit altıntop kontratlar düzenlenmeli yoksa bu üçlüye de yol verilmeli.

    genel olarak da bizim artık opsiyonlu, maç başılı ve döviz kurunun sabit olduğu veya türk lirası cinsinden kontratlar yapmamız lazım. bir takımda herkes cristiano ronaldo parası kazanamaz bazılarının dani carvajal olması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın