resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 3498
    kendisine zaman zaman haksızlık yaptığım oyuncudur. galatasaray için yetersiz bir futbolcu, takımdan gitmesini istediğim bir futbolcu ama yedek durmayı sorun etmeyen, sorumluluktan kaçmayan kısacası iş ahlakı olan bir insan.
    umut'un forvet transferine karşı çıktığını, transferlere karışacak bir lobisi olduğunu sanmıyorum. hamza hamzaoğlu'nun kastettiği tatlı rekabet için getirilecek forvetin tatlı olmasının sebebi de umut değildir burak'tır.
    umut ve burak'ın yerine birileri alınabiliyorsa ikisi de gönderilsin. şayet biri duracaksa o da umut olsun. ben bu adamın takım içinde huzursuzluk yaratacak, çeteleşme gibi faaliyetlere girdiğine ve kavgacı bir tip olduğuna inanmıyorum. tahminimce kendi halinde takılan, ekmeğinin derdinde olan bir tip. her futbolcu gibi ilk 11'de oynamak istiyordur. gol sevinçleri itici de olsa gol sevinçlerinde taraftara karşı bir görgüsüzlük, nezaketsizlik yok. intikamcı sevinçler değil bunu hissedebiliyorum.
    bir bakıma hakan balta'ya benzetiyorum. o da çok eleştirildi o da yetersizdi ama taraftara karşı bir terbiyesizliği olmadı. umut için de bunlar geçerli.
    isterse dünyanın en iyi futbolunu oynasın sabri'den ve formasını çıkartıp, oyundan çıkmaya çalıştığı fenerbahçe maçındaki hareketlerinden dolayı selçuk'tan nefret ediyorum. takım oyununun katili burak ve selçuk ikilisidir bunlardan birinin hatta ikisinin gönderilmesi şart. umut'tan önce burak, melo'dan önce selçuk olmalıydı sıralama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın