resim
Umut Gündoğan
Takım:RFC Perwez
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 486
    --- alıntı ---

    sezon başında ptt 1. lig ekiplerinden şanlıurfaspor'a 1 yıllığına kiralanan umut gündoğan, alacaklarını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı feshetti.

    25 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeniden florya'ya döneceği bildirildi. oyuncuyla ilgili son kararı teknik heyet verecek. devre arasında yeniden kiralık gönderilebilir.

    şanlırurfa'da maç kadrosuna dahi girmekte zorlanan umut, şu ana kadar 5 maça çıktı ve bir asist yaptı.

    --- alıntı ---

    kulübümüze transfer olmasıyla ilgili haberler çıkmadan önce sözlüğümüzde hakkında sadece iki(2) entry girilen, transferi öncesi "beşiktaş'a mı gidecek galatasaray'a mı ?" dedikoduları, ardından kulübümüze gelmesiyle başlayan süreçte sayfalarca iyi bir oyuncu olabileceği düşünülen, 9-10.sayfalar itibariyle hakkında başlayan soru işaretli yorumlar, hem roberto mancini hem de cesare prandelli dönemlerinde türkiye kupası maçlarında bile kadroya girememeler derken hamza hamzaoğlu yönetimindeyken şanlıurfaspor'a kiralanması ve kiralık oynadığı 1.lig ekibinde bile en fazla 5 maça çıkabilmiş galatasaray'ımızın sözleşmeli futbolcusu.

    o bucasporperformansının üzerine koysaydı(u: ki o malum bucaspor beşiktaş maçı performansı dolayısıyla ben de iyi bir futbolcu olacağını düşünüyordum), gayret edip çalışsaydı, şimdi google'da adı aratıldığında bambaşka bir kariyer geçmişi yazacaktı, fakat onun yerine kendisi, o dönemdeki performansını bile ışıldakla aratan futbolcu oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın