• 20
    ya su isle bile bakiyorum da hic bi boka inanmayan "eksici bin" kafa yapisi var. adam bir twit paylasiyor. bakiyorsun haber cikiyor yani twit dogru. bu bir kere cepte. bunun inanilmayacak bir tarafi yok. buna inanmayacakmisiz. eee baska? burak'a gelen teklif varmis mismis da mismis. eee ne alakasi var bu olayla? birinde burak'in menejeri bakin bu topcunun gideri var diyor. camiada zaten tartisilan bir futbolcusuna sezon acilmadan. "bakin bu herif iyi topcu" imaji verdirmeye calisiyor. obur tarafta ise yasin'i su siralar cok da parlak olmayan form duzeyi uzerinden tartismaya acma durumu yasaniyor. dedeler birakmaz argumani var bir de. dedelerin bu islerden haberdar olmadigini kim soyluyor arkadas? galatasaray fakirlesirken zenginlesenler ahanda bu dedeler degiller mi? aylik 50bin lira maasi kimler aliyor?

    ama hep ayni arkadaslar bunlar dikkat ediyorum. bunlara kalsa zaten cete diye birsey yok. melo galatasaray'dan buyuk degildir!!!111!!one! kafasi iste. e bizzat baskan acikliyor iste hamza melo'yu gondertirken futbolcular sevmiyor demis. melo'ya saha icinde tarisan kac futbolcu oldu ki gecen sene?

    hayir bu arada sen kimsin birader? bu kadar her boku yalanlayacak rutbesindesin "meehehehehe hikaye bunlar" kafasindasin, soyle de bilelim gorevini kimin nesi oldugunu belki sozlerin inandirici hale gelir.

    bu mafya bozuntulari kendi transferlerinden bu basindaki agababalarina komisyon veriyorlar bu belli birsey. bana hicbir kudret sabri'nin falan medyadaki yazar yorumcu tayfasi tarafindan ovulmesini aciklayamaz. bunlarin sosyal medyaya cemkirmelerinin altinda da bu var. galatasaray'i menfaatsiz sevenlerden nefret etme var.

    eh ne de olsa adamlarin ekmegiyle oynaniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın