• 19
    bu guruplardan oldum olası tiksinmişimdir. bizde de vardır başka takımlarda da. ancak bunların varlık sebebi öyle zannedildiği gibi almancı-yerli-yabancı ayrımı değildir. asıl sebep, teknik direktör ve başkandır. adaletin amasız, fakatsız uygulandığı kulüplerde ya da kurumlarda bu oluşumlar yeşeremez. başkan ve teknik direktör hem adil olacak hem de bilinçli olacak. böyle oluşumları daha oluşmadan fark edip neşteri vuracak.

    başkan ve teknik direktör dirayetsiz, eğilip bükülen, futbolu ve futbol camiasını bilmeyen tipler olursa bu tür ayrık otları hemen yeşerirler. çünkü işin içine medya girer, menejerler girer, para girer hatta diğer takım yöneticileri bile girer.

    bu guruplar zamanla gerçekten mafyalaşırlar. işte burada taraftar devreye girmek zorundadır. çünkü taraftar sahadaki terden, emekten ve başarıdan başka hiçbir kriter tanımaz ezer geçer. işte bizim taraftarlarımız da bu operasyonu yapmak zorundadır. çünkü bizde dirayetli ve bilinçli bir başkan maalesef yok. başkanımız futbol dünyasını henüz yeni öğreniyor. fatih terim'i sevmeyebilirsiniz ama onun yönetiminde bu oluşumlara kimse cesaret bile edemez. peki prandelli ve hamza hoca için aynı şeyi söyleyebilir misiniz?

    mustafa denizli de aslında bu oluşumlara neşteri vurabilecek kapasitedir ama henüz elinde yeterli done yoktur. umarım devre arasında bu enstrümanları elde eder ve neşteri vurur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın