• 100
    taraftar bile kabullenmeye başladı artık malesef. yok yönetim zaten daha iyisini alamaz; yok gelsin umut'tan iyi, sabri'den iyi, jem'den iyi diye diye yine vasat-vasat üstü isimleri beğenir olduk. çerçöp 30+ yaşındaki oyuncularla uzun süreli sözleşmeler yapmadığımız, yapsak da uygun maliyetlerle nokta atışı (gerekirse kiralık) çözümler aradığımız, elimizdeki birkaç çöpten kurtulduğumuz transfer dönemi olur umarım. grosskreutz ile yollarımızı kesin ayırıyorsak ve denayer'ı stoper olarak kullanacaksak ön libero, forvet, sağ bek ve kanat öncelikli görünen ihtiyaçlarımız. bakalım bunların ne kadarını kimlerle çözmeye çalışacağız.

    ayrıca sanki dünyanın en kaliteli ligi bizim ligmiş de başka lig yokmuş gibi neden bir tek bizim ligden oyuncular* gündeme geliyor anlamak güç. milli takımın mesela en bariz eksiği forvet. yok hakkaten bu jenerasyonda bir sürü orta saha, kanat çıkmış forvet çıkmamış belli yani. ama bakıyorsun burak'ı, umut'u kesemeyen mevlüt gündemimize geliyor.

    mustafa hocanın diğer ligleri çok takip ettiğini zannetmiyorum ama dursun başkan karizmayı toparlamak için kesenin ağzını açacak gibi, bari boşa gitmesin o paralar. neyse karamsar olmayalım, umarım scout ekibimizle mustafa hoca koordineli çalışıyordur da sürpriz şekilde iyi işlere imza atarız. birkaç nokta atışıyla takım net iddialı duruma gelir çünkü. koskoca ligin yarısı var, avrupa ligi var, önümüzdeki sene şampiyonlar ligi'ne katılma hakkı var. önemli bir transfer dönemi yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın