resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1053
    şenol güneş'in şu anda çalıştırdığı takımı en son şampiyon yapan adam değil mi mustafa denizli? ee o zaman sadece şenol'dan değil bjk'den de saygıyı hakediyor. mustafa hoca derbi sonrası yaptığı açıklamalarda gereksizce hakemlere yüklenmiş olabilir. ama bu da bir stratejidir lig'den kopmamak adına baskı kurabileceği tek yer hakem müessesi yeni geldiği takım için rezalet oynuyor diyecek değil zaten budama, kesme gibi mesajlarını da vermiş.

    şenol güneş denilen zat özlü söz peşinde koşacağına strateji belirlesin. mocuishle güzel belirtmiş senin rakibin galatasaray değil fenerbahçe. baksın mahmut uslu'ya kazandıkları maçtan sonra bile hakemlere sallıyor şenol'da çıkmış denizli'ye sallıyor hem de olayın üzerinden 1 hafta geçtikten sonra. denizli'nin açıklamaları çok rahatsız ettiyse verirsin hafta içinde bir demeç olur biter. ama beyin lazım strateji için senin maçından önce maçına etki etmeye çalışan kim? sezon başından beri bir tane galatasaray yöneticisi çıkıp; bu sezon çok para harcadık ona göre ha! ayağınızı denk alın dememiş.
    galatasaray'ın şu anda ne hakemle ne de rakiple uğraşacak morali, enerjisi yok kendi içinde kapışıp duruyor galatasaray. yani galatasaray'ın bu sezon rakip olmadığını anlamak için çok beyin gerekmiyor ki son haftalarda galatasaray'la maçın var ve büyük ihtimal şampiyonu belirleyecek maç o olacak ve sen durduk yere antipatik bir hale bürünüyorsun. şenol güneş'in adamlığına, bilgeliğine bir şey diyecek değilim. bir spor branşında da adamlık, bilgelik gibi kavramlar beni hiç ilgilendirmiyor orası ayrı mesele. ama sevenleri kusura bakmasın şenol güneş'in yaptığı tam bir aptallıktır. çok pis laf koydu, bizimki de haketmişti gibi mazaretleri sıyırırsak büyük bir strateji hatasıdır ve böyle böyle hatalarla insan büyük hoca olamıyor. şenol hoca'ya bir özlü sözde ben sallayayım; adamlık kendiyle, akıllılık rakiple sınırlıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın