resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1041
    --- alıntı ---

    aslanstatistic ‏@statisticsgs 59s59 seconds ago

    şenol güneş: "hakem işleriyle mustafa denizli ilgilenir, hakem sorularını ona sorun." (beyaz tv)

    --- alıntı ---

    hayır bu adamın derdi nedir? çözen varsa bizi bir aydınlatsın.

    belki de en çok destek gördüğü kişiler galatasaray taraftarlarıdır bu beyefendinin. sözlükte de ben dahil, kendisinin hakkının yenmesine çok üzüldük, yeri geldi destekledik.

    türkiye'de fenerliler hariç genel bir sempati var kendisine karşı, daha doğrusu vardı.

    önce geleceği düşünmeden bursa halkına sempatik olmak için kurduğu "istanbul'un suyu bulanık, havası kirli" vs laflar edip istanbul takımı çalıştırdı, şimdi de alakası olmayan bir maçtan sonra sorulan soruya önceki haftanın kuyruk acısıyla* saçma sapan demeç verip, başka bir cephe açıyor.

    galatasaray taraftarlarında biz şampiyon olamıyorsak fener de olmasın başka takım olsun düşüncesi vardır, aynı durum fenerlilerde de bizim için var. şimdi 2 takımın bize 8-9 puan fark koyduğu yerde sen galatasaray'ın hocasına ne diye laf sokmaya çalışıyorsun!

    artık nasıl bir kompleksi varsa ortaya çıkmaya başladı ya da bir sıkıntı olduğunun farkında. galatasaray'ın yeniden havaya girmesinden korkuyor. gerçi bu güruh hemen her yerde var. daha geçen sezon g4l4t4s4r4y diye taşak geçtikleri takım 6 ay sonra 4. yıldızı bunlara saplayınca şirazeleri kaymıştı.

    biz zaten genel olarak bu sezondan ümidimizi kesmiştik, tek derdimiz bir takım tökezlerse şampiyonlar ligi'ni yakalayalım ama sizler bu kadar saçma sapan şeylerle galatasaray'ın üzerine gelirseniz biz yine birlik oluruz. o yollamak için can attığımız başkanından, hocasına, oyuncusuna birlik olur yine imkansız gözükeni yaparız. zorla yaralı aslanı düşman yapacaklar.

    sen işine bak, uyuta uyuta şampiyonluğa yürüsene. yemin ediyorum akıl oyunları eksik bunlarda. kafa çalışmıyor.

    mustafa denizli de ne kadar büyük ve kurt bir hoca olduğunu böyle şeylerde çok net gösteriyor. liderle 9, 2. ile 8 puan fark var ama herkes galatasaray'ın transferlerden sonra, mustafa denizli'nin bahçıvanlık işlerini bekliyor ve acaba 2. devre farkı kapatabilir mi derdinde?

    bunun için güzel bir atasözü bile var;,

    (bkz: herkesin derdi galatasaray olmuş demek ki zamanında iyi koymuş) (u: (:)

    yani bu beşiktaş taraftarı ve fikret orman yüzünden zaten iyice irrite olduk beşiktaş'tan bir de şenol güneş herhalde stattaki ağır tinerin etkisine maruz kaldı saçmalamaya başladı, iyice düşman belleteceksiniz kendinize.

    mustafa denizli'nin ayarlarıyla oynadığı beşiktaş jimnastik kulübü hocası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın