resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10570
    bana öyle geliyor ki ikinci yarıdaki başarı grafiğimizi burak'ı satıp satamamamız belirleyecek.

    bildiğiniz gibi mali olarak zor durumdayız, muslera ve sneijder'i saymazsak satıp paraya çevirebileceğimiz çok az oyuncumuz var. belki satılırsa semihsatılabilir, bir ihtimal tarık çamdal satılabilir, bir de bu arkadaş satılabilir. eğer satılırsa nereden baksan 3-4 milyon euro bonservis getirir, üstelik fahiş maaşından da kurtulduğumuz için ciddi manada rahatlarız ve takımı güçlendirecek transferler yapma imkanı buluruz. semih'le tarık ise ancak cüzi fiyatlara satılabilir, burak'ın satışından elde ettiğimiz karı ancak ikisini aynı anda satarsak edebiliyoruz.

    ama burak satılmazsa, mali darlığımız düzelemeyeceği için yapacağımız transferler ancak bonservissiz veya sakız parasına alınabilecek isimler olur. onlardan da ne kadar hayır görürüz şüpheliyim doğrusu. al rodriguez'i bedava verdiler, on maçta bir asist yaparsa seviniyoruz. daha gelişecek de, maç kazandıracak bir futbolcu olacak da, ohooo... pandev'i bedavaya aldık, jem karacan'ı bedavaya aldık, efendim furkan özçal'ı bedavaya aldık, peki bunlardan ne hayır gördük söyleyin. zaten iyi futbolcu bonservissiz olsa bile ucuza gelmiyor asla, yazın maxi pereira ebesinin nikahını sormuştu hatırlarsanız. mbia 2.2 milyon imza parası, senelik 2.6 milyon euro alıyor trabzon'dan. bonservissiz olsa bile başka türlü maliyetli oluyor kısacası. ucuza iyi adam almak imkansız gibi bir şey.

    bir yandan kral'ımız euro 2016 öncesi parlamak için her maç kendine oynayacak, her topu kendine isteyecek. yedek bıraksan trip yapacak, huzur bozacak. belki öte taraftan ortasaha göbeğindeki tek elle tutulur oyuncumuz olan selçuk'un da performansını düşürecek. gazetelere çıkıp "yedek kalmayı hak etmiyorum, ben milli takım'ın golcüsüyüm" diyecek. yerli fetişi spor yorumcuları "çocuk haklı, burak brezilyalı olsa böyle itilip kakılmazdı" diye gaz verecek. durduk yerde kriz çıkacak.

    uzun lafın kısası bu adamı devre arasında postalayamazsak ikinci yarıda da bir halt olmaz bizden. ne ligde ilk ikiye girebiliriz, ne uefa'da dişe dokunur bir aşama kaydedebiliriz. şu an yönetimin ve mustafa denizli'nin birinci gündem maddesi, kesinlikle "burak yılmaz'ın nasıl satılacağı" olmalı. "kime satılacağı", "kaça satılacağı" değil, "nasıl satılacağı".
App Store'dan indirin Google Play'den alın