resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Heerenveen
Yaş:41
Uyruk:Hollanda
  • 999
    ölüsü bile yeter denen futbolcular vardır. rvp de bunlardan biridir.

    geldiğinde ex olmaya yakındı. tıpkı sneijder gibi. biz sneijder'da ısrar ettik. elimizdeki en büyük kozun o olduğunu varsaydık. varsaydık diyorum zira geldiği dönemde iyi oynayan bir takım vardı. başkan da demişti o zaman fırsat transferi diye. o takım makine olmuştu artık. almasaydık ve makineleşmiş takımda sadece paslanan dişlileri değiştirme yoluyla transferler yapsaydık sneijder'i almamanın etkisini fark etmezdik.

    ancak sneijder alınmıştı ve elinizde ölü de olsa sneijder varsa oynatmalısınız. sneijder oynadıkça ve güven duyuldukça formunu yakaladı. şuan takımın vazgeçilmezi durumunda. geldiğinde oynatilmasa kimse neden demezdi. bitik durumdaydı çünkü. böyle bir senaryoda da rvp'den farklı olmazdı durumu.

    rvp ise resmen oynatılmıyor ve yedek muamelesi görüyor. zaten ex olan bir futbolcuya güven duyulmazsa sonu rvp gibi olur işte.

    kendisinde ısrar edilse güvenilse çılgın atar. allahtan adama güvenmiyorlar. bana kalırsa rvp bu durumdan tek başına çıkamaz. birinin yardım eli uzatması lazım. fb'de öyle bir eli kimse uzatmayacak gibi duruyor.

    sezon sonu yollar ayrılır bence. fener'e tek katkısı bonservis bedeli olur o kadar. gittiği takımda da çılgın atar aziz falan alayı çıldırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın