resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 709
    yarın, beşiktaş eğer bir şeyleri başarırsa örneğin, süper lig şampiyonluğu bu kendisinin sabır etmesi değil yönettiği kulübün bugüne kadar olan çapıdır. adam geldi geleli skandal üstüne üstüne skandal yaşadı. hala o koltukta oturabiliyor. adam geldi geleli sadece bu sene galatasaray galibiyeti görmüş. geçen sene club brugge hahahha diyordu göbek atıyordu sonra kocaman bir hüsran yaşadılar camia olarak. yine o koltukta oturdu, oturuyor. stat yapma konusuna hiç girmicem. (bkz: bu fikret orman ibnesini ara de ki ulan piç de)

    geçen sene kulüp binasına haciz geldi ağladılar yok şöyle yok böyle. haciz kapıya gelene kadar aklınız neredeydi? birde bu adamın her konu hakkında verdiği demeçler de akıllara ziyan verecek derecede. fiko'ya kalsa ligi 3. bitirip şampiyonlar lig'ine katılırlar ve kupayı getirirler. öyle bir hayal dünyası var çünkü bu adamın.

    bugün hala o koltukta oturabiliyorsa dediğim gibi bu kulübünün çapı ile alakalıdır. aynı şeyleri bir galatasaray başkanı ve yönetimi yaşayamaz, yaşatmazlar. en başta taraftar sonra mektepli dedeler sen hayırdır? demeye başlar. geçen sene şampiyon olmuş takımın başkanı, hocası* bu kadar eleştiriliyor gitmesi konuşuluyor. ama fiko 4 senede defalarca hüsran yaşatmasına rağmen kulübe hala koltukta oturabiliyor. velhasılı beklenti ve baskının olmadığı yerlerde fiko gibiler her zaman olur normaldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın