• 122
    artık her update sonrası can sıkan oyun olmuştur. geçen sene 2k15 benzer sinir krizleri geçirtiriyordu şimdi fifa 16 aynısını yapıyor. bu gelen update ile de bu sefer zaten zor olan paslar "legendary" seviyeye ulaşmış, uzaktan şutlar kolaylaşmasına rağmen yakından şutlar bela olmuştur. fut'da div 2deydim. non-rare gold bpl takımım ve hamza hamzaoğlu üstadı anarak yaptığım full yerli takımımla div 2'de müthiş bir performans sergiledim ama kadro kalitesizliğinden div 2'de kaldım. bu arada transfer karımı da oldukça yüksek seviyeye çıkardım 400-450 k param oldu ama çoğunu harcamayıp beklettim. div 2'de bir sezon daha denedik ama kadro kalitesi ve internet sıkıntıları harcadı bizi ve div 3'e düştük. div 3 için efsane bir kadro kurdum.

    diego alves, dani alves, ramos, laporte, alba, modric, hames rodriguez, iniesta, konoplyanka, griezmann, bale. cidden çok iyi takım ve normal maçlarda çok iyi performans gösterdim. sonra nolduysa tekrar sezona başlayınca oldu ilk 4 maçımızı kaybettik sezonda. sinirden ne yapacağımı bilemedim ve oyuncularımı baya kar ederek sattım. yaklaşık oluşan 450-500 k parayı bu sefer kurup kurabileceğim en iyi bpl takımını kurarak harcadım.
    takım; de gea, kyle walker, otamendi, koscielny, luke shaw, yaya toure, ramires, de bruyne, alexis sanchez, agüero ve willian. yedeklerde david silva, sterling gibi isimler var. ama olmadı bu takım diğerinden daha beter çıktı. maç kazanamadım lan. bildiğin bu takımla maç kazanamadım. hadi kötü oyuncu olduğumu bilsem derim ne kasıyorsun bu takımla git kur basit bir takım oyna. öyle de değil abi cidden iyi oynardım ben bu oyunu. ne olduysa bu son update bitirdi beni. lan agüero ile boş kaleye auta attım, rakip mikrofonu açıp gülüyor bana. geçen sene de böyle dönemler olmuştu ama böyle değildi. şimdi bütün oyuncuları sattım ki o son kadroyu satarken baya zarar ettim. şimdi paso oyuncu alıp satıyorum. oto galeriye döndüm amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın