resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4723
    her maç bize en az 1 gol yediren stoper. bugün de sağ olsun. 2 gol yedirmiştir. biri bu adama sadece topu değil de rakibi de izlemeyi öğretsin lütfen. adam hep topa bakıyor hiç rakibe bakmıyor. yan toplarda gol yememizin sebeplerinden biri bu stoperin adamı kontrol etmek yerine topu seyretmesinden kaynaklanıyor. karşı hücumlarda da adam nereye koşu yapmış ona bakacağına üzerine gelen rakibi izliyor. ve yıllardır en büyük hatası çok kolay çalım yiyor. bir daha doğrulamıyor adam. sen oynayarak gelişmeyeceksin de biz mi gelişeceğiz be kardeşim?

    bir bak arkamda önümde adam var mı? göbekle orada top mu kontrol edilir. sonra yere yapışma huyundan da vazgeç artık.

    sağ bek'te de gol yediren topçu. biri bu adama sağ beklerin 6 pas ta gol aramaya gitmediğini anlatması gerek. sen sağ beksin kardeşim. gol kovalamayacaksın. zaten orada defansı bozamıyorsun kafa da vuramıyorsun. neden oraya gidersin ki. sen bilmiyor musun akhisar'ın kontraya nasıl hızlı çıktığını çok iyi kompakt oyun oynadığını. kimse söylemedi mi sana? veya hiç mi futbol maçı izlemiyorsun. belki aklına gelmiştir bence gelmez. bizim oyuncu açığımı kapatır diye ama bizim topçular kendi açığını mevkisini zor koruyor bir de seninki ni mi koruyacaklar. sen pozisyon al yeter. h. içi kupa maçında yine gol yedirttin. g.töre topu bir güzel yumuşattın. ne zaman ders alacaksın acaba?

    aç kurtlar gibi topa koşacağına rakibe koşsan be semih? acilen bu adamın ben ne kadar salak bir stoperim ( futbolcuyum) sorusunu sorgulaması lazım. yoksa işi çok zor. ipe götürülecek yoksa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın