• 85
    http://i.hizliresim.com/6qg5Jk.png

    2015/2016 sezonu ara döneminde takımı yenilemek gerek. çünkü ffp nedeniyle transfer yasağı gelirse en az iki yıl bizi götürecek bir kadro kurmalıyız. (gerçi iyi bir politika uygulanırsa yasak geleceğini zannetmiyorum)

    takımın transfer listesi için görüşlerim:

    -rode, genç ve ofansif orta saha. (omc) savunmada yapabilen box to box özellikli. bonservisiyle alınabilirse harika olur.

    -nigel de jong, dmc'nin dünyadaki örneklerinden. yaşı 31 olabilir ama en az iki yıl türkiye liginin tozunu atar. gözü kapalı kiralanabilir. bonservisiyle almamalıyız. çünkü bonservisiyle alacağımız oyuncuların yaşı asla 28'in üzerinde ol-ma-ma-lı.

    -jung, almamızın kolay olduğunu düşünmüyorum. alabilirsek ne iyi olur. alamazsak groskroutz ikna edilip sağ beke monte edilmeli.

    -dong, bize ancak bonservissiz ve yedek olarak alınmalı. gönderilecek bir futbolcuyla takas edilebilir. yıllık ücreti 1,3 milyon euro'nun üzerinde olmamalı.

    listemizdeki diğer oyuncular bana uymaz. ama alınmasını isteyeceğim iki oyuncu var ki onlar alınırsa uefa'da şampiyonluğa oynayabiliriz.

    joel campbell, yaşı 23 ve geleceğin yıldızlarından kanat forvet. arsenal'in elinden bu sezon, sözleşmesi uzatılırsa gelecek sezon kapabiliriz. çünkü devamlı oynatılacağını zannetmiyorum.

    gervinho, campbell olmazsa yerine düşünebiliriz. roma ona daha fazla süre vermeye başladı ama bizim sağ kanadımızın ilacı olacağını düşünüyorum. sezon başında bayağı yaklaşmıştık ama olmadı. denemekte fayda var.

    forvet olarak poldi oynamalı. ancak gerektiğinde ikili forvete dönebilmek, gerektiğinde poldi'yi kanada çekerek varyasyon ihtimallerini artırabilmek için pivot bir santrafor düşünmeliyiz. bulamazsak papis cisse düşünülebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın