resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 140
    gerçekten bilmediğimden soruyorum ama ne zaman bize transfer oldu da iki gündür bunun üzerinden yorum yapılıyor? ben mi bir şey kaçırdım acaba herkes ödenen bonservisi, alacağı maaşı falan şimdiden yorumlamaya başladı. olayın ciddiyetine bakarsak yarın maça da çıkıyor galiba bizimle.

    yahu beyler türk basınında dönen her haber, dedikodu üzerinden olmuş, bitmiş gibi yorum getirerek sözlüğü çöplüğe çevirmeyi bırakın ne olur. şöyle düşünün; donk'u transfer etmedik diyelim. başlıkta yazılan bir kamyon entry çöp bu durumda. yarın öbür gün biri bu başlığı açtığında "lan donk ne zaman galatasaray'a transfer olduydu" diyecek kendi kendine. hayır sadece bu başlıkta değil, adımızın geçtiği ancak almadığımız bir sürü futbolcunun başlığı böyle zırvalarla dolu. adamlar bize geldi, maliyetleri yüzünden eleştirildi, yönetim ve teknik adamlar istifaya davet edildi. bir paralel evrende o topçular galatasaray'da oynamaya devam ediyor hatta :(

    bunu donk başlığına yazıyorum çünkü başka bir yere yazıldığında kimse okumaz bile. burada şimdi yeni oyuncumuz hakkında ne yazılmış acaba diye girip 2-3 kişi yanlışlıkla okur belki de 1-2 tanesi azıcık da olsa ciddiye alır. sözlükteki başlıkları forum başlıklarıyla karıştırıp anlık girdiler yazmayalım; burada yazan herkesin zamanın tümünü kapsayan, yarın da okunacak nitelikte entry'ler yazmakla yükümlü olduğunu hatırlayalım. birinin olası transferi hakkında konuşurken en basitinden cümleye "galatasaray'a transfer olması halinde..." şeklinde başlayalım lütfen.

    not: ryan donk belki de gerçekten transfer olmuştur ya da olmak üzeredir. ancak bunun bir önemi yok çünkü bu şekilde haberlere konu olup transferi gerçekleşmeyen hatta aslında gündeme dahi gelmeyen yüzlerce oyuncu oldu bugüne kadar. histeriye kapılmaya lüzum gerçekten yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın