• 78
    eğer listede hakikaten sébastien haller varsa öncellikle tebrik ediyorum önereni ben de resmi siteden scout önerisi olarak bildirmiştim her ne kadar baktıklarını düşünmesem de.

    yine eğer haller'i 7 milyon euro altına alabilecek pozisyondaysak ve almazsak bu transfere kim taş koyarsa ona sağlam beddua ederim haberi olsun.

    zaruri olarak bir sağ bek, bir santrafor ve bir savaşçı orta saha almamız gereken ara transfer dönemi. eğer paramız yeterse lider bir stoper ve akarlı bir kanata da ihtiyacımız var.

    önerilerim:

    sağ bek: hazır arsenalde oynamazken alınabiliyorsa debuchy'yi tek geçerim

    forvet: üst seviye bir santrafor olacağının sinyallerini veren haller'i santrafor olarak tek geçerim.

    orta saha: atibanın biraz kısası diye tanımlayabileceğim marvelous nakamba maddi açıdan ve iş görürlük açısından en uygunu gibi.(ha zamanında akıları olaydı da sezon başı bedavaya lassana diarrayı alsalardı, tam ihtiyacımız olan adamdı ama şimdi marsilya bırakmaz. paramız yeterse nemanja gudelj'i alsınlar isterim ama sanmam biraz daha komple bir ortasaha. hiç olmadı william remy pas konusunda biraz yeteneksiz ama defansif olarak iş görür)

    stoper: pek alacaklarını düşünmüyorum ama lider stoper eksiğimiz çok açık ortadayken paramız yeterse, yaklaşık bir senelik sakatlığını atlatmış ve piyasası bu sebeple düşmüş olan cruzeiro dan anderson vital da silva'yı(dede olarak biliniyor aynı zamanda melo'nun kuzeni) tek geçerim.

    kanat: amrabat muhabbetleri geçerken önerdiğim ve yapacağı transferi ücreti ile bile tahmin ettiğim ve hala beğendiğim narsingh der noktayı koyarım.

    hayırlı geçmesini dilediğim transfer sezonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın