resim
Tom Denise H. De Sutter
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.92
Uyruk:Belçika
  • 49
    kendisi bireysel oynamak zorunda kalırsa 6-7 golde kalır. yine takım içinde çabalıyor ediyor denilir ama yaz mevsimi gelince de gönderelim daha iyisini alalım lafları dolaşır.

    ama topu ileride tutmak isteyen, beklerini de aktif kullanan, savunmayı rahat yapmak için öncelikle %60'lara yakın top tutmayı hedefleyen ve o %40'lık bölümde rakibi kaleden uzak tutmak isteyen takımlar için ideal bir forvettir. bizim seviyemiz için konuşuyorum.

    tom de sutter vergiler düşülünce sanırım 1.5 milyon euro kazanıyor bursaspor'dan. kendisine yarım sezon + 1 sene opsiyonlu sözleşme teklif etmeliyiz bence. ve evet, istemiyorsa gelmesin. 1.5 milyon net para, 10.000 euro maç başı, 2. devre 10 gol atması durumunda da 100.000 euro prim versek, memnun kalsak ve seneye de kendisini değerlendirsek güzel olabilir.

    sırf burak efendi devasa paralar alıyor diye de sutter'e de 2 senelik sözleşme ve 2 milyon euro para verilirse, çarşı karışır hemşerim. alacaksak doğru sözleşme süresi ve doğru maaş ile almalıyız. de sutter hem beklerimizin asist sayısını artırır, hem kanat oyuncularımızın ortasını değerlendirir, hem orta sahalarımız ve yakınındaki oyunculara şut imkanı doğurur, hem de duran top savunmamızda ve hücumlarımızda etkinliğimizi artırır. şampiyonlar ligi'nde oynarsakta kendisi gruplarda 3-4 tane falan atar bence. her maçta da oyunumuza pozitif katkısı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın