resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1810
    futbol durarak oynansaydı baya iyi futbolcu olurdu. ama maalesef futbol hareket ederek oynanıyor, bu arkadaş da yeterince hareket edemediği için iyi futbol oynayamıyor. kanat oyuncusu dediğin ya içe kat eder ya çizgiye iner, olcan'ın galatasaray formasıyla bunu bugüne kadar bir defa bile yapabildiğini görmedim. çünkü topu süremeyecek kadar ağır olduğunu kendisi de biliyor. bu yüzden önü boşsa orta yapıyor, önü doluysa en yakınındakine pas atıyor. tekniği iyi desen, ters ayağını sadece yürümek için kullanan bir futbolcuya onu da diyemezsin. 30 yaşında olduğu için fiziksel kapasitesi de giderek düşecek, tamamen çöp bir oyuncuya dönüşecek. hala piyasası varken elimizden çıkarmalıyız.

    bir adamı satmak için illa performansının dibe vurmasını, sahada rezilleri oynamasını beklemeye gerek yok. aha burak yılmaz'ı satmadık, ne hale geldiği ortada. futbolcunun performansının düşeceği belliyse satacaksın aga. aklımızın başına gelmesi için illa kafayı duvara vurmaya gerek yok. ki burak'ta vurduk zaten, aynı hatayı bir kez daha yapmayalım.

    mehmet topuz ne kadar sağ bek/kanatsa olcan da o kadar sol bek/kanattır. istediği kadar mücadele etsin, hırslı oynasın. iki mevkide de iyi bir futbolcu değil. rize'deki eren albayrak bile olcan'dan daha iyi bir sol bektir. akhisar'daki güray vural bile olcan'dan daha iyi bir kanattır.

    dilerim yapılacak olan büyük temizlikte gözden kaçmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın