resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7357
    söylediği söylenen bir cümle vardı. daha geniş kadrolu bir takımda çalışmaktan mutlu olduğu ile ilgili hani. sonuna kadar doğru bir tespit ve sonuna kadar galatasaray'ın durumunu gösteriyor. yahu siz ne zannediyorsunuz. bir kere açıp baktınız mı galatasaray'ın mali durumuna. belki bir tane hatası vardır o da sabri'ye yapılan zam. (ki üzerine yazılması gereken çok şey var ki ben bu konuda da savunulacak şeyler buluyorum.) ama bunun üzerinden ego mastürbasyonu yaparken "ünal aysal'ın başlığına" herkes hata yapar yazıyorsunuz.

    alkış alkış...

    son senelerde ilk defa galatasaray ilk defa zarar etmiyor ve ne tesadüf ki harcadığı bonservis miktarı 4 milyon euro gibi çok düşük bir miktar. yahu transferin son haftalarında 2 ve ya 3 oyuncu alınacak deniyordu. sonlarında ise 1 veya 2 oyuncuya düştü bu söylem. sağ bek ve stoper alınacakken sağ bekte oynayabilen stoper'e döndü iş. (denayer...) dediği cümleyi anlamamak günlük hayattaki sinirini bir yere aktarma ihtiyacından başka bir şey değil. dediği cümlenin alt metni "galatasaray da transfer yapamadım, burada benim için yapmışlar bile." kapiş? rahatladınız mı?

    hani taraftar faiş paralar veriyor ya. zamanında o verdiği faiş paraların nereye gittiğini anlayamadığı ve taraftar kendisi adamcılık yaptığı için bugün eli kolu bağlı hamza hocaya küfür ediliyor. birde devre arası var. 4 tane nokta atışı transfer gelecekmiş. tabi bu yönetimin elindeki durum mustafa hocaya yetmedi. yazın podolski dışında kaç tane 11 oyuncusu transfer edildi. bir carole, başka... kaç tane direkt ilk 11'e yazılacak oyuncu ile ilgilendi çok.

    edit: ntvspor'daki röportajında bursa spor soruldu. teklif almadığını bir süre dinlenip yurt dışına çıkmak istediğini ama bursaspor gibi büyük bir camiadan teklif gelirse düşünmeden reddedemiyeceğini söyledi. bir tutarsızlık yok yani durumda. ama ben bu durumu beğenmiyorum. bursa şu an oyuncu parlatıp hemen satma derdinde. evet yeni stad geliyor. ama yönetim de zor durumda. keşke lazio olayı gerçek olsaydı.

    edit: hadi hazır başlamışken şu bilal jem işine de dönelim. zamanında jem ve bilal transferinin eğer yekta ve dzemali gönderilir ise çok mantıklı bir iş olduğunu yazmıştım. zira aynı işi daha ucuza alacaksınız. ve bu ikisi dzemali gitmeden önce transfer edildi. yapılan planın doğru uygulanmaması bu adamın suçu değil. aynı şekilde şu kondüsyon saçmalığına gelelim. bu takım hamza hoca gidene kadar ikinci yarıların birincisiydi. heee ama kondüsyonsuz bunu yaptı. analitik düşünce?

    edit: okuyun canlarım okuyun. birazda dinleyin... galatasaray 2015-2016 sezonunda hamza hoca gidene kadar ikinci yarılarda en çok puan toplayan 3 takımdan biri. emin değilim ilki de olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın