• 1335
    unutmaması gereken bir husus var. kimi fenerbahçe'li yöneticiler şikeden tff tarafından ceza aldılar. tff bireysel bazda bir iki kişiye bazı cezalar verdi. muhtemelen de kendilerini buradan kurtarıyorlar. hatırlarsanız o dönem uzun adam dahil herkes kulüpler ile kişileri ayırın gibi saçma sapan bir açıklamada bulundu. işin komik kısmı şikeye teşebbüs dahi diskalifiye gerekçesi iken hala o kupanın fener müzesinde durması.

    aslında şu anda güçlü olan trabzonspor ama farkında değil. belki ülke içinde değil ama ülke dışında bu durum böyle. çünkü haklı. bakın yalancı pardon resmi mahkemeler sportif yargıyı bağlamaz. hatta hatta sahte oof hep dilim sürçüyor resmi mahkeme sebebi ile fener uefa'ya falan dava açamaz.

    yapacakları bir hamle var. cas ve insan hakları mahkemesine gidip her şeyi çok açık, basit ve mükemmel bir şekilde anlatmak. ama her şeyi. hiç bir şeyi atlamazlar sa olur bu iş. ülke futbolunu titretip kendine getirme fırsatı bu camianın eline geldi ama bu fırsatı kendine zarar vermek için kullandı. ne acı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın