• 111
    ilk yarı akhisar çok kötüydü. antrenman havasında geçti. ikinci yarı adamlar biraz kasınca sıkıntılar ortaya çıktı. takımdaki isteksizlik, yetersizlik ve kondisyon eksikliği can sıkıcı.

    cenk: çok iş düşmedi. yorum yapmak için çok erken.
    olcan: belli bir standartı tutturdu. elinden geleni yapmaya çalışıyor. en azından çete üyeleri gibi sabote etmiyor.
    semih: takımdan ilk gönderilecekler listesinde sürekli yükseliyor. bu kadar hızla dibe gider mi bir adam ya. hem de bütün taraftarların en çok destek verdiği adamların başında gelirken.
    koray: kesinlikle semihten çok daha iyi. mutlaka bir şekilde takıma girmeye başlamalı.
    tarık: galatasaray seviyesinin yakınında bile değil. buna verilen paralarla kimler alınabilirdi.
    jose: çok yetenekli. hep ileriyi düşünüyor. ama kondisyonu çok eksik. sonlara doğru pili bitince pas hataları arttı. fiziğini ve kondisyonunu geliştirmeden tek devrelik olabilir. kendini geliştirirse sneijderle neler yapar düşünmesi bile çok zevkli.
    bilal: iyi bir yedek olur. 90 dakika aynı tempoda oyun beklemek mümkün değil.
    emre: hep aynı. çok iyi yetenek. ama mental olarak yok. beyin hiç yok. hep dediğim gibi ya avrupaya ya da 1. lige kiralık verilmeliydi. bu adama güvenerek kadro kurulmaz.
    sinan: sürekli oynamalı. oynadıkça temposu da artacak. onun özelliklerinde kimse yok takımda. biraz yasin. mutlaka takıma girmeli. oyunu ileri taşımada çok faydalı olacak.
    yasin: geçen seneki yasini mumla aratıyor. basit oynasa çok daha faydalı olacak.
    umut: gideceğin gün doğum günüm olacak. bugün kendi standartlarının çok üstünde oynadı.

    yönetimin istifası istendi, sabri ıslıklandı, sneijder alkışlandı. skora bakıp aldanmamak lazım. takım iyi değil. kondisyon hala yok. olmayınca ikinci yarı hep oyundan düşüyoruz sonlara doğru. öncelikli olarak takımın defans bloğunu oturtmamız lazım. sağlam bir defans kurgusu olursa zayıf orta sahamızın defansif eksiklerini giderebiliriz. denayer ve carole'un bir an önce dönmesi lazım.

    3 puan güzel ama hafta sonu işimiz bu kadar kolay olmayacak. hala iyi değiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın