• 21
    şu ilk 11 ile çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. http://galatasaray11.com/kadro/akhisar-kupa-10920
    kadroda umut'u görünce eliniz hemen "ofsayt" butonuna gitmesin. her futbolcuyu neden yazdığımı teker teker açıklıyorum.

    kaleci cenk;
    söylenecek bir şey yok. daha iyi bir yedek kaleci bulmak çok zor. gerçi sinan bolat için de öyle demiştik ya neyse. cenk'i bir görelim.

    sağ bek tarık;
    oynaması gerekiyor. galatasaray'ı hak etmesi için çok çalışması gerekiyor. çalışıyor mu? bence hayır ama son şansını kupa grup maçlarında kullansın.

    stoperler koray ve semih;
    tarık için söylediklerim koray için de geçerli. ben koray'da geçen yıldan beri aşırı şımarma görüyorum. artık fazla mı özgüvenli yoksa galatasaray'da futbolcuyum havalarıyla bir tarafları tavana mı vuruyor bilmiyorum. kupa grup maçlarında görmek lazım. semih, semih işte. oynasın, ciddi oynasın iyi niyetini görmek istiyorum. görebiliyor muyum? hayır. bu maçlar hep şans.

    sol bek carole;
    sakatlıktan çıkmış. adam bir buçuk aydır piyasada yok. 55 - 60 dakika (oynayabiliyorsa 90 dakika) oynasın, maç temposu yakalasın.

    merkez orta sahalar jem ve jose;
    jem 89 doğumlu. artık galatasaray'da nasıl oynadığını bile anlamadan futbolcuları alıp göndermekten sıkıldım. bu tarz maçlarda oynasın, görelim bakalım gerçekten kemik gibi miymiş? takımdaki tek defansif orta saha kendisi olduğu için performansını merak ediyorum. jose ise ligde ilk 11 başlayamıyor. kupada oynasın belki asıl ilk 11'e terfi eder, ettirilir. oyun kurucu pozisyonunda izlemek istiyorum.

    sol açık emre çolak;
    sadece oynasın. maç yapsın bu adam başka bir şey istemiyorum. ister sol açık ister 10 numara ister sağ açık ister merkez orta saha ama oynasın.

    sağ açık sinan gümüş;
    bu adamı santrfor sanmak büyük bir yanılgı. adamın her şeyi ben açık futbolcusuyum diye bağırıyor. bu yüzden mümkünse kupada her maç ligde de belli maçlarda oynasın. denemeden olmaz, sinan olacaktır. he forvet olamaz mı? olur ama hali hazırda bir mevkide belli bir yol almışken neden forvet oynayacağım diye en baştan başlasın? sağ açık denensin sürekli. olmazsa "denedik olmadı" deriz.

    ofansif orta saha bilal kısa;
    oynasın. neden oynamasın? adam sözleşmeli futbolcumuz. belli özellikleri var. bazı özellikleri de oldukça iyi. değerlendirmek gerekiyor. alternatif futbolcu olarak kadroda kendine yer buluyor. kupa grup maçlarına renk katabilir.

    santrafor umut bulut;
    burak sakat, podolski'nin beli ağrıyormuş. yapacak bir şey yok. gönül isterdi ki (nickimde yazdığı üzere) çıkıp ben oynayayım, gelin bana sövün ama umut oynayacak.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın