resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7310
    abi hala "veto etse podolski'yi ederdi" diyerek savunuluyor. iddia ediyorum prandelli'den tek olumlu yanı yeniçerileri pohpohlaması ve onların geçen sezon iyi oynamasını sağlamasıdır. diğer herşeyde prandelli'den 1000 kat daha kötü bir teknik direktördür kendisi. ayrıca prandelli de berbat bir teknik direktördür. burdan çıkartın kendisinin hangi seviyede olduğunu.

    prandelli dönemindeki kondisyon ile şuanki halimizi bi karşılaştırın. takımın 2 metre ileriye pas atacak, pres yapacak hali yok.

    adam sabri, burak, umut, jpk gibi isimler üzülmesin diye transfer yaptırmadı bilal oynasın diye melo'nun, olcan oynasın diye telles'in yerine adam aldırmadı ama hala gereksiz kin besliyormuşuz ya şaka mısınız siz?

    iyi teknik direktör olmak için önce iyi, adaletli bir insan olmanız gerekir. hamza hamzaoğlu içten pazarlıklı, evlatlarını kayıran, kendine yakın gördüğü oyuncular üzülmesin diye galatasaray'ın menfaatlerini hiçe sayan, forma adaleti olmayan bir insandı. taraftar geçen sezon gelen şampiyonluğun yüzü suyu hürmetine, bu adamı bağrına bastı. geçen sezon da çok büyük hataları vardı ama "özür diledi, hatasını anladı" denilerek sineye çekildi. ama gerçek yüzü bu yaz ortaya çıktı kendisinin.

    taraftarın hiçbir dediğini takmayıp "ben bilirim" havasında olursan sonun böyle olur. sağır sultan galatasaray'ının forvette, orta sahada, beklerde ve defansta sıkıntı olduğunu 500 metre öteden görüp bilirken ve taraftar, afedersiniz, "takviye lazım" diye kıçını yırtarken kendisi sabri'ye %80 zam yaptırdı, takımı çöplerle doldurdu.

    bir insan gidip hiçbirşey yapmayan burak'a, takımın içine sıçan sabri'ye, defansta hiçbir vasfı bulunmayan semih'e, şut çekmeyi bile unutmuş umut'a ağzını açmayıp "defansa gelmiyor" diyerek podolski'yi maç sonlarında eleştirebiliyorsa kimse bu adamı bana "karakterli" diye de yediremez. kusura bakmayın.

    saymakla bitmeyen sayısız hatası var, ve hala kendisi bu hatalarının farkında değil. asıl sorun işte bu. adamı şuan galatasaray'ın başına tekrar getir, yine aynı şeyleri yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın