• 196
    mevcut mali yapıda cebinden para harcayacak başkan lazım galatasaray'a. cem uzan harcar mı bilemem ama harcayacaksa yok hırsızdı yok kaçaktı gibi durumlar beni ilgilendirmiyor. sanki gelmiş geçmiş yönetimler içinde galatasaray üzerinden paralar cukkalanmadı. bu ülkenin, bu sistemin realitesi budur arkadaşlar. zaten belirtilmiş ama yine tekrarlamaktan zarar gelmez, namusuyla, dürüstlüğüyle büyük servetlere kavuşmuş insanlar yok denecek kadar azdır. yapılacak eleştiriler iyi bir başkan olur mu? futboldan anlar mı? gibi şeyler olmalı yoksa hırsızlık, üçkağıtçılık üzerinden eleştiri yapacak olursak ülkeyi terketmemiz gerekir. kulübü batırır diye haliyle korkanlar da var ama zaten batmış kulüp hem de taraftarın hiç olmadığı kadar takımına teveccüh gösterdiği senelerde gerçekleşti bu batış. niye battığını da az çok herkes biliyor batmak için cem uzan'a ihtiyacı yok bu kulübün.
    açıkçası ben kendisini galatasaray başkanlığına yakıştırıyorum. enerjik, görgülü, kurnaz bir adam. belki kızacaksınız cebinden para harcayacak başkan lazım diye yazmama. cebinden para harcayacak ki parayı çarçur etmesin, başkalarının bu para üzerinden nemalanmasına müsaade etmesin. yoksa hajirovic, ontivero gibi bir yığın adamla bir sezon ileri iki sezon geriye gideriz.
    ama ahlaki açıdan galatasaray'a cem uzan'ı yakıştıramayan arkadaşları da asla eleştirmem. üst üste beş kere şampiyonlar ligini aldıracağını da bilsem bir tecavüzcünün, katilin, teröristin galatasaray başkanı olmasını da asla istemem. ama hırsızlık olayı maalesef bu ülkenin normali oldu. silah tüccarları, asker kaçakları kendi kulüplerinde kahraman ilan edilirken diğerlerine kıyasla üçkağıtçılık üzerinden de bir adamı itin bir tarafına sokacak değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın