• 188
    değişik açıklamalarda bulunmuş eski uzan grubu ceo'su. hırsız övmekten ziyade felipejorgeloureiro'nun bahsettiği üzere türkiye'de bu kadar büyük hale gelen kim var ise kıyısından köşesinden de olsa pisliğe bulaşmıştır; bunu finans sektöründe olan biri olarak da söylüyorum. diyeceksiniz ki koçlar-sabancılar nasıl çıktı? devlet politikası ve peşkeş ile bugünlere gelindi kardeşim. ha lazım mıydı, lazımdı o ayrı konu.

    zamanın yükselen bir siyasi kariyer ve sağın belli ki iyi oyunu alacak bir figürü olan cem uzan zaten bir proje olmuş cemaat/akp tarafından bitirilmek istenmiş ve bitirilmiştir, rakip elenmiştir. şu an türkiye'nin ilk 50'sine giren şirketlerin çoğunun gerçek bir incelemede cem uzan'ın kaderini yaşayacağının garantisini veriyorum. 17-25 aralık döneminde ne evrakların yok edildiğinin de.

    neyse konumuz bu değil, kendisi vizyoner bir adamdır; süslü olayları sever. fakat bildiğiniz gibi al cebimden 100 milyon dolar koyuyorum dönemi ffp ile biteli çok oldu; kulüp sadece kendi gelirlerini harcayabiliyor. onun dışında olanlar cem uzan'ın atıp tutmasıdır.

    ha şahsi olarak imar bankta milletin parasını hortumlaması bir yana sempati duyarım bu adama. gerçi hortumlananların hiç suçu yok mudur ya da kardeşim diğer bankalardan nasıl oluyor da bu kadar fazla yüksek faiz veriyorsun diye soran olmuş mudur bilemiyorum. neyse harcasa da kaliteli harcar diğerlerine benzemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın