• 488
    kaldırılmasıyla ilgili dava 2 marta ertelenmiştir. 2 martta çok acayip bir sonuç çıkmazsa da mevcut parti iktidarı süresince devam edecek gibi gözüküyor.

    almadım, almayacağım. passolig, manasızdır. passolig denen uygulama açık açık gasptır, hiçbir derde derman olmamasına rağmen yıllık ücret alırlar. aldığınız bilet üzerinden para keserler. karaborsayı bitireceği söylense de karaborsa işi passolig sayesinde daha rahat yapılır hale gelmiştir.
    eskiden stat çevresinde polis gelir karaborsacıları toplardı, adam şimdi internetten tek tıkla biletini ordan oraya aktarıp karaborsasını rahat rahat yapıyor. peki tribünde küfürü önledi mi? açın en son beşiktaş-galatasaray maçını izleyin önlemiş mi bakın, şiddet olaylarını engelledi mi? hayır. ee?

    kimin cebi para doldu bu kartlarla, çıkın adam gibi söyleyin. kelime oyunu yapmayın artık. şiddeti, küfürü, karaborsayı engellemiş, statlar medeni bir hale gelmiş. hadi ordan.

    cumhuriyet gazetesinin passolig sistemiyle ilgili sorduğu sorular vardı, bu soruların yarısına doğru dürüst cevap versinler söz ben de alacağım passolig. ama doğru düzgün cevap verecek kadar temiz değiller, bunu da biliyorum. passolig sisteminde, passoligin ilişkili olduğu kişilerde o kadar pis bir hissiyat var ki, 50 km öteden fark ediliyor o pislik.

    --- alıntı ---

    - ticari bir sözleşme neden yasaya tabi tutularak zorunlu kılındı?

    - mevduat bankası olmayan aktifbank neden tercih edildi?

    - e-bilet karışıklık olacağı bilindiği halde neden bu sezon bitmeden uygulamaya konuldu?

    - gelirler neden sezon sonunda ödenecek? aktifbank gibi küçük ölçekli bir banka 500 milyon doları bulması beklenen bir gelirin garantisini nasıl verecek? iflas ettim derse, kulüplerin zararını kim karşılayacak?

    - tamamiyle kulüpleri ilgilendiren bir konuda, kulüpler sözleşmenin herhangi bir yerine neden hiç dahil edilmedi?

    - 5 yıllık olması planlanan sözleşme neden 10 yıla çıkarıldı?

    - hiçbir güvenlik gücü olmamasına rağmen elektronik sistemlerin zarar görmesi halinde neden kulüpler sorumlu tutulup zararı ödeyecek?

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın