• 27
    beyler eksiye falan basmayın rica ediciim ama imkansız kelimesi bile daha cok olasılık ifade ediyor bizim şampiyonluk sansimiz icin.

    mesele geride olmak degil, mesele senin mac alamayacak kalibrede olman. mesele umutla, yasinle, sabriyle, semihle, ortasahada adam gibi bi dos olmadan mac kazanmak zorunda olan takima sahip olmamiz.

    rakipler puan birakir mi? evet. ama biz puan alabilir miyiz? ona evet diyemedikce bizden bi cacik olmaz. ersun yanalli sezonda sans ayagimiza elli defa geldi, hepsinde deplasmanda galip gelemeyip o firsatlari elimizin tersiyle itmistik. kadro o kadarini yapabiliyordu. simdi o kadrodan cok daha eksigiz. ve kalan 20 macta 15 galibiyet falan almamiz acikcasi imkansiz duruyor. 26 +15 galibiyet 3 beraberlik olsa(48puan)= 74 yapar. 74un şampiyonluğa yeteceği kuskuluyken bizim bu kadar galibiyeti almamiz daha kuskulu acikcasi. o nedenle bu yili en azindan gelecek yil uefada olup, en azindan temmuzun beşinde maclara baslamayacagimiz bir yerden uefaya dahil olacak sekilde bitirebilirsek bence tek makul hedefimize ulaşmış oluruz.

    sonrasinda da gercek bir temizlik yapmak ve yeni sezona girmek lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın