resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2328
    mancini bir, iki maçta melo'yu stoper olarak denemişti. melo o bölgede ağır kalmamıştı, alışık olmadığı bir pozisyon olduğundan dolayı zamanlama hataları yapmıştı ve dikine oynamayı, adam geçmeyi sevdiği için defans bölgesinde fazla riskli bir görüntü vermişti.
    chedjou'da adam geçmeyi seviyor ama orta saha için fazla ağır kalan bir oyuncu he belki 3-5 maç sonra yeni bölgesine alışır ama ne gerek var. belki 3 senedir üstün olduğumuz tek bölge orta sahaydı. ne kanatlar, ne forvet hattı, ne de defans hattı iyiydi. kazanabildiğimiz maçları orta saha sayesinde kazandık geçen sezon melo'nun sakatlığında hamit iyi işler yaptı. melo'nun dikine çıkarttığı toplar sayesinde sayısız pozisyona girdik. melo'nun sertliği rakibi korkutuyordu ve kendi evimizde öyle kolay kolay baskı yemiyorduk.
    chedjou'dan beklenen orta sahaya sertlik kazandırmasıydı kısmen başarılı oldu ama yetersiz. iyi olduğumuz tek alanı chedjou, bilal, jpk gibi oyuncularla yamamaya çalışırsak yine küme düşmemeye oynarız.
    chedjou'nun yeri defanstır. denayer'le birlikte oynarlarsa, rakiplerin defansına bakınca nispeten geriden hızlı oyun kuran bir defans hattı oluştururlar. dinamik bir takım olmamız bekleniyorsa orta sahaya gereken transfer bir değil bence iki tanedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın