resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2325
    yanilgi yaşatan durumu aciklamak gerekirse ched ayagi cok iyi bir oyuncu olmasina ragmen esasen stoperde yillardir oynayan bir adam. stoper oyuncu pas yaparken rahattir, önü genelde bostur. pas verebileceği iki ortasaha oyuncusu ve yaninda bindiren muhtemelen bos konumdaki bekleri vardir.

    ancak ortasaha daha dinamik bir mevki. topu ayagina aldigin anda en az iki ortasaha basinda bitiveriyor. akilli bir santrafor varsa o da hemen dibinde bitiyor, pas opsiyonların daha kisitli, pas verebilcegin adamlar marke edilmis durumda.

    ched savunmadan ciliz bir kisilik pres altinda rahatca topla cikabilirken ortasahada bu kadar dinamik ve kalabalik bir ortamda ne yazikki yavas ve tecrubesi yetersiz kaliyor. ortasahada chedjounun yaptigi her pas hatasi savunmayi cok hazirliksiz yakalamalari anlamina geliyor ayrica.

    ayrica chedjou tek hamleli oldugu icin rakibe hamlesini kuvvetlice yapiyor, ama alamadigi durumda yine ciddi sikintili bi hucum yeme durumu olusuyor. ulan bugune kadar caf caf yaptiniz simdi mi begenmiyosunuz denişik herifler dediğinizi duyar gibiyim. chedjounun boylesine siritacagini cogumuz dusunmemistik sanirim kabul etmeliyiz. ancak hala bu kadro yapilanmasinin icinde jpk'dan muthis bir dos ortaya cikmadigi muddetce o bolgenin ilk yazılacak adami chedjoudur. bilal selcuk ikilisi falan ölümcül oluyor hic kendimizi kandirmayalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın