resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7580
    kendisi'nin baskanlik donemi elbette ki her baskan gibi futbol uzerinden anilacaktir, cunku klubu döndüren, amator branslari besleyen futboldur.
    unal aysal'in futbol takimi uzerindeki etkisiyse fatih terim oncesi ve fatih terim sonrasi olarak ikiye ayrilir. terim'i sevsek de, sevmesek de bu boyle. takim terim sonrasi her gecen gun geriye gitmekte. bir sure mancini ile idare ettik hepsi bu kadar. fatih terim'i getiren de, kovan da, mancini ve prandelli'yi getiren de kendisidir. ondan sonra takimin onlenemez dususu basladi zaten.
    peki o ilk iki senede basarilari getiren terim miydi aysal mi? maalesef tüm sozluk bir taraf tutup ikisinden birini savunur durumda. aslinda ikisinin de isini birlikte olduklari donemde mukemmel yaptiklari ortada. yani biri olmasa o basarilar yine olmazdi. "terim kader ortaligi yapti" ya da "aysal terimsiz bir sey yapamayacsgini anladi, kacti gitti" demek olaya tek tarafli bakmaktir.
    terim kovulduktan sonra milli takim ile sozlesme imzaladi, o zaman herkes aysal'i efsane baskan ilan etti. peki terim kovulduktan sonra boşta dursaydi, takim yine mancini prandelli derken tepe taklak gitseydi; aysal kotu baskan, terim efsane mi olacakti?
App Store'dan indirin Google Play'den alın