resim
Lionel Jules Carole
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 598
    maçlarımızı dikkatli izlerseniz verdiğimiz pozisyonların çok büyük kısmının kaynağı kalitesiz savunma oyuncularımızın yaptığı top kayıpları. özellikle semih ve sabri, pozisyonunda oynamadığı için de zaman zaman olcan önemli top kayıpları yapıyor ve dönüp kalemizde tehlike yaşıyoruz. bir diğeri de top rakipteyken bizim o topu çalacak oyuncu kıtlığımız. adamların hataya zorlayacak, iyi pozisyon alacak veya top çalma/pas arası yapacak oyuncumuz yok ve bu sebeple rakiplerin hata yapmasını bekliyoruz topu geri alabilmek için.

    carole üst düzey bir bek olmayabilir ancak altyapı eğitimini fransa'da almış bir oyuncu olduğundan temel özellikleri ve yerinde ve önemli bir fizik kalitesi var(güç, hız ve hava hakimiyeti). albert riera, hatta belki alex telles kadar pas istasyonu olabilecek bir oyuncu olmasa da carole ayağındaki topu aptalca kaybetmez; artı olarak da sahada olduğu vakit rakipten top çalma konusunda en iyi oyuncumuzdu kendisi.

    şöyle de açayim: carole'un bu sezon ligde onbir çıktığı 6 maçta 4 gol yemişiz ki onlardan biri, sakatlandığı pozisyonun devamında fener'den yediğimiz gol. oynamadığı 9 maçta ise yediğimiz gol sayısı 16. matematiği yapalım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın