resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2321
    kendisinin vücudundaki 5 6 kilo kadar fazla kastan acilen kurtulması lazım. belinin dönmemesi, hantal kalması, ilk müdahalelerde alamadığı toplara 2. müdahaleleri yapamaması hep fazla kaslarından kaynaklı.

    kendisi galatasaray'a transfer olduğunda sağlık kontrolünden geçerken olması gerekenden 6.3 kilogram mı ne fazla kas kütlesi var demişti doktorlar.

    futbolcular zaten ağırlık çalışıyorlar. denge, dayanıklılık, güç ve patlayıcı kuvvet geliştirmeye yönelik. ama vücut geliştirme çok farklı bişey. bizim taraftar bunu bilmeden vücut çalışmıyorlar diye bazı oyunculara yükleniyorlar. ama durum öyle değil işte. kas kütlen arttıkça hantallaşırsın, hareket kabiliyetin azalır çevikliğini kaybedersin. pazularından dolayı ensesini kaşıyamayan türkiye vücut geliştirme 3.sü gördüm ben.

    chedjou'daki o karın kasları hiçbir futbolcuda yok. çoğu futbolcunun karın kasları gevşekken izleri gözükür, kasılınca belirginleşir. chedjou'nun karın kasları gevşekken bile hayvani boyutlarda. ondan sonra beli dönmüyor, birebirlerde çevik rakiplere kaşı hantal kalıyor. kalacak tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın