• 40
    denizli'nin galatasaray'a verebileceği en büyük katkı, hak ettiğinden daha fazla para alan futbolcuları göndermek veya maaşlarında indirime gitmelerini kabul ettirmek olacaktır. bu isimlerin kimler olduğunu biliyoruz, tekrar tekrar yazmaya gerek yok. ancak hamzaoğlu bunu kesinlikle yapamayacaktı, hala burak'ın jem karacan'ın yasin'in form tutmasını bekleyecek, hala gol bulması gerektiğinde umut bulut'u oyuna almaktan medet umacaktı. bu açıdan hamzaoğlu'nu kovup denizli'yi getirmek sonuna kadar doğru bir hamledir.

    yoksa denizli onu oynatmış, bunu oynatmış benim için fazla önemli değil. drag race yaparken bindiğin araba tofaş şahin'se 75 yerine 60'la gitmen çok bir şeyi değiştirmez. millet zaten 130-140 basan arabalara biniyor. ama sen bu yiyici tayfadan kurtulmadığın sürece ertesi sene de şahin'e binip yine tokatlanacaksın. bu durumda "mustafa hoca niye 75'le gitmiyor, hamzaoğlu olsa daha hızlı giderdik" demenin hiçbir anlamı yok. hamzaoğlu olsa da ilk ikiye giremeyecektik, denizli'yle de giremeyeceğiz. ama hamzaoğlu gelecek sezonu da yiyecekti.

    mustafa denizli kimsenin gözünün yaşına bakmayacak cesarete sahip biri gibi görünüyor. umarım bizleri hayal kırıklığına uğratmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın