• 1
    galatasaray'ın ne hallere düştüğünü gösteren pozisyon.

    https://twitter.com/...s/676490008556118024

    lütfen pozisyonu itina ile tekrar tekrar izleyelim ve umut denen adamın hareketlerine bakalım.

    1- öncelikle yerden arkasına doğru gelen topa doğru yöneliyor. bunda bir sıkıntı yok aynı olcan'nın da yaptığı gibi. asıl sıkıntı bundan sonra başlıyor. dikkatli bakarsanız bir an kafasını sola çeviriyor, olcan'ın geldiğini, hatta ayağını bile hazırladığını görüyor ama bizimkisi kafasını tekrar topa gömüp topun olcan'a gitmesine mani oluyor. üstüne üstlük topu da tehlikeli alandan 1-2 metre uzaklaştırıyor.

    2- tahminime göre hata yaptığının farkına varıyor ve tekrardan kaleye yönelmek için sağına doğru ufak bir bakış, dönüş yapıyor. nedenini tam çözemedim ama sanırım sol ayağına güvenmiyor olacak ki ondan da vazgeçiyor. atiba'dan da korkmuş olabilir bilemiyorum ama ona en yakın olan oyucu atiba bile 2-3 metre uzağında. normal bir forvet'in dönüp vurması için gayet yeterli bir mesafe aslında.

    3- kahramanımız bu evrede artık iyice sıçıp sıvadığının farkına varıyor. artık bir şeyler yapması lazım. tekrar geriye dönüyor. ama o kadar kötü dönüyor ki top iki ayağının arasında kalıyor. umut topu görebilmek için resmen iki büklüm olup kambura yatıyor.

    http://i.hizliresim.com/m7yzGR.png

    4- kahramanımız artık o kadar heyecanlı ve saçmaladığının farkında ki kafasını kaldırıp pas atacağı yere bakmıyor bile. aslında bir sakin olsa ve kafasını kaldırsa etrafında kimsenin olmadığını görüp mantıklı bir şeyler yapacak ama o "yeterrr" diyor, "yeter ki bu top artık benden çıksın da nereye giderse gitsin" diye düşünüyor. ve sonuç topu yavaş yavaş, süzüle süzüle beşiktaşlıların önüne yuvarlıyor. chedjou'nun ifadesi ise bütün galatasaray taraftarını özetliyor.

    son olarak bu adamı takımın 2. forveti olarak gören, ona inanan, bastona düşene kadar oynatmak isteyen, üstün zeka hamza'ya teşekkürlerimi iletmek istiyorum. sağ ol hamza. arkanda bıraktığın eserini gör ve gurur duy!
App Store'dan indirin Google Play'den alın