• 3
    galatasaray belli dönem başarılara ulaşıyor belli dönemlerde ise düşüşler yaşıyor. bunlar doğal şeyler lakin galatasaray futbol takımının dünyanın bir çok kulübünde olmayan bir gücü var. taraftarı. bu son düşüşü diğerlerinden ayıran bir özellik var. bu son düşüş taraftarın geneli tarafından öngörüldü. bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, taraftarın öngörüsüne, sanki taraftarın öngörüsü değiştirilirse öngörülen başarısızlığın önüne geçilir mantığıyla, takımın sportif direktörü ve teknik direktörü başta olmak üzere sözlükte de varlıkları kanıtlanmış sosyal medya trolleri ve özellikle görsel spor basını tarafından defalarca saldırıldı.

    galatasaray taraftarının hakkını verdikten sonra geçelim bu düşüşün neden öngörülebilir olduğuna ve galatasaray taraftarının varolan protesto işlevinin nasıl erken uyarı işlevine geçebileceğine.

    hoca kalitesi, kadronun durumu ve transfer dönemi bu düşüşü bas bas bağırdı bizlere. lakin yukarıda saydığım nesneler tarafından bu yönetime yeterince aksettirilmedi. bu yüzden son çöküş öngörülebildi ama engellenemedi.

    daha önce de belirttim anket/referandum gibi bir sistemle taraftarın istekleri varolan skimsonik içrek yapı bozulmadan sağlıklı bir şekilde öğrenilebilir ve taraftara rağmen iş yapma hatasından kurtulunabilir. sağlıklı bir anket/referandum yani rakip taraftarlarca kirletilemeyecek bir anket/referandum için gsstore'dan 500tl lik alışveriş yapan ya da kombine alan kişilere verilebilir. taraftar işte bunun gerçekleştirilmesinde baskı yapabilir.

    yararları

    1- kulube maddi destek artacaktır.
    2- yapılacak oyuncu ve teknik direktör transferlerinde taraftarın görüşü alınarak, taraftarın protestolarının önüne geçilecektir.
    3- oyunculardan memnuniyet anketleri yapılarak yuhalama gibi hiçbirimize yakışmayan kendimizi ifade ediş şeklinden kurutulunacaktır.
    4- kulubün varolan üyelik sistemini bozmaya gerek kalmayacaktır.
    5- bu kulube maddi manevi desteğini veren taraftara hakettiği söz testi kırılmadan önce verilecektir.

    bunun hayata geçirilmesini sağlamak taraftarın söz hakkını bu sisteme kabul ettirmek, yapmamız gereken işlerin başında gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?

    edit: işler değiştirilene kadar boykot tek çözüm olarak durmakta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın