• 120
    https://pbs.twimg.com/media/CWNqNdEWUAMhCWN.jpg
    bu olay çok ciddi bir olaydır. oğlum, siz kimsiniz lan ? galatasaray lisesinde okuduysan, galatasaray lisesinde okumuşsundur. o kadar. ya allah aşkına azıcık beynimizi kullanalım hadi. bugün osmanlı hanedanı'nın yaşayan üyeleri osmanlı'nın en geniş sınırlarının tamamı üzerinde hak iddia etseler ne dersiniz ? bizi bırak, dünya ne der ?

    yahu sorun bizde. liseci zihniyette değil. lan gitmeyelim maçlara 1 sene ? sosyal medyayı falan da boşverin ha hiç gerek yok. 1 sene liseci zihniyete karşı taraftar maça gitmesin. ürün almasın, hatta maçları barlarda kafelerde de izlemesin. 1 sene şerefsiz olalım, hain olalım, hırsız olalım ve hiç tasvip etmediğim, adice ve ahlaksızca bulduğum, yüce ligtv'ye karşı olan illegal yollardan izleyelim. taahhüt yoksa ligtv'leri iptal ettirelim. ürün almadık, maça gitmedik. stadda ultraslan takılsın, onlar zaten para vermiyor bilete. para veren ve giden 3000 kişi falan olur her maça. ya lise zihniyetini sevmeyen insanlar hakikaten protesto etsin bakalım bir ne oluyor.

    bir de, siz kimsiniz amk ? galatasaray lisesinde okudunuz diye ne demek olm taraftara karşı toma çağırmak ? beşiktaş maçına kaçak girenimiz varsa çarşı'dan rica etsinler, poma'yı üreten ekibi götürelim floryaya. biz de destek atarız.
    toplumsal olaylara müdahale aracıymış. o toplum size öyle bir müdahale eder ki tomanın altında siz kalırsınız.
    sikerler lisenizi, kusura bakmayın. bir bokta değilsiniz anasını satayım. bir bok olsanız birbirinize kulüp içinde 40.000 lira maaşla iş vermezsiniz, sizi talep ederler 40.000 liraya. hani çok elitsiniz ya, zekisiniz ya, liselisiniz ya.

    sanki bana hepsi muhtar kent ya. başarısız herifler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın