• 83
    valencia - rapid wien eslesmesinde tur kesinlikle valencia'nin.

    fiorentina - tottenham eslesmesi tam bir denk kuvvetler mucadelesi. tahminim tottenham'in daha iyi bir takim olmasina karsilik, ingiliz takimlarinin uefa avrupa ligini yari final oncesi hic sallamamasi dolayisiyla fiorentina'nin turu geçmeye daha yakin oldugu yonunde.

    dortmund - porto eslesmesi tam bir atesten gomlek. birine yazik olacak bu takimlardan. tahminim dortmund'un turu gececegi yonunde.

    fenerbahçe - lokomotif eslesmesi de zorlu. fenerbahçe daha iyi kadro ama fener'in avrupa'daki basarisizligini dusununce lokomotif de tura ortak olabilir. yine de maalesef fener'i tura daha yakin goruyorum.

    anderlecht - olympiakos maclarinda kanimca olympiakos turu zorlansa da gececektir.

    midtjylland - manchester united konusunu konusmaya gerek bile yok herhalde. man. utd. rahatlikla bir ust turda.

    augsburg - liverpool maclarinda kloop'un takimi bir ust tura rahatlikla cikar.

    sparta prag - krasnodar eslesmesinde krasnodar'i tura daha yakin goruyorum.

    sion - braga serisinde iki beklenmedik is yapan takim karsilasiyor. sion rubin kazan ve bordeaux'nun ustunde gruptan cikarak cok basarili oldu. braga ise marsilyali grupta 13 puan topladi ve statlari dolayisiyla ne kadar ters bir deplasman oldugunu biliyoruz. tahminim braga turu gececektir.

    shakhtar - schalke serisinde de bir tarafa yazik olacak. gonlum lucescu hocamdan yana olsa da, schalke tura daha yakin taraf gibi.

    marseille - athletic bilbao eslesmesinde basklarin turu gececegini dusunuyorum.

    sevilla - molde mucadelesinde sevilla turu rahatlikla gececektir.

    sporting - leverkusen arasindaki musabakalarda leverkusen bir adim onde.

    villarreal - napoli eslesmesi de resmen iki yuzu boklu degnek. ille de birini sececeksin bahiste deseler napoli derim ama niye dedigimi bilemem.

    st. etienne - basel maclarinda basel'i bir adim onde goruyorum.

    gelelim galatasaray - lazio maclarina. normalde galatasaray'i durduramaz lazio ama bunun kosulu ne? santraforumuz ve orta sahada adam yiyen 'dmc'miz olacak. bugun icin yok ve o yuzden favori uzulerek de olsa lazio.
App Store'dan indirin Google Play'den alın