resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10456
    15-16 sezonundaki en büyük problemimiz. bence mevcut takımın en büyük eksiklikleri sağ bek, ortasaha ve forvet. çoğunlukta böyle düşünüyor. ancak şu varki: sağ bek ligi kazandırmaz size, önemli güç sağlar ama orası doğru. çok kötüyse de 3 yiyip 5 atarım der büyük takım, fatih terim'le de bu mantıkla oynuyorduk. orta sahaya gelirsek sene başında hamza bey saçmalasa da ortasahaya adamlar aldırdı her ne kadar bizim istediğimiz profilde adamlar aldırmış olmasa da.

    ancak iş forvete gelince işin rengi değişiyor. taraftar yazın bir yerlerini yırttı forvet diye. ama hamza bey gerek emeklerini yemeyin dedi, 15 milyon dedi, nerden hulucaz dedi, üzülüyor dedi hasan şaş. adamın keyfine göre hareket ettik. adam üzülmesin diye bonservissiz adamlara bile yönelemedik.

    son tahlilde; 15-16 sezonunda yaşanılacak başarısızlığın en önemli isimlerinden olacak kendisi, oyuncu bazında ise bir numaralı suçlu olacaktır gözümde. bu adam kral lakabını takanlar edirne'den ötesini biliyor olamaz diyeceğim. işin ilginci bu ülkeye çok kaliteli adamlar da geldi, millet forvet nediri gördü yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın