• 345
    bundesliga'da 16. hafta itibariyle 38 puanla 2. sırada olan takım. lider bayern münih 43 puanda ve aralarında 5 puanlık bir fark var. bu farkın kapanması bir şekilde mümkün olabilir ancak söz konusu lider mart ayında şampiyon olabilen bir takım olduğu için farkın kapanması oldukça zor. benim dikkatini çekmek istediğim konu ise farklı.

    borussia dortmund 16. hafta itibariyle ligde attığı 46 gol ile bu alanda lider. bayern münih ise 45 gol atmış. ayrıca, bayern ile dortmund arasında oynanan maçı bayern münih 5-1 kazanmıştı. dortmund'un kimyası tomas tuchel ile birbirine çok uydu. belli ki ligde sonuna kadar gidecekler. haftaya almanya ligi'nin ilk yarısı bitiyor. köln'e de 4 gol atıp ilk yarıyı 50 golle tamamlamalarını isterim.

    bu takım bundan tam 1 yıl önce ligin son sıralara çok yakındı. bu yıl bayern münih'ten fazla gol atan bu kadro geçen sene bu aylarda ligin diplerinde olan kadroyla neredeyse aynı. sadece 1-2 oyuncu farklı. bence bu olay bize, her kötü gidişatın sonunda "revizyon şart" klişelerinden kurtulmamız gerektiğini anlatıyor. -genel konuşuyorum-.

    bence en dikkat çeken oyuncu pierre-emerick aubameyang. 16 maçta 18 gol ile gol krallığı yarışında birinci. bu sezon toplamda ise 25 maçta 26 golü var. kendisi dünya'daki en hızlı futbolcu olabilir. bu yıl bitiricilik özelliğini de ilerletmiş. kendisi için bu sezon sonu için real madrid'in şimdiden pusuya yattığı söyleniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın