resim
Leony Léonard Kweuke
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:-
Uyruk:Kamerun
  • 132
    ben anlamıyorum şu hep bahsedilen "galatasaray seviyesi" nedir ? tamam gönlümüzde yeri ayrı galatasarayın. burada sorun yok. hepimiz için en önemli futbol takımı, en sevilen futbol takımı, en "büyük" futbol takımı galatasaray. ama en "güçlü" futbol takımı galatasaray mı gerçekten ?

    leonard kweuke tek başına galatasaray'ın 1. forveti olamaz. bunun nedeni galatasaray seviyesinde olmaması değildir, pas kalitesinin çok iyi olmamasıdır. leonard kweuke bu takımın 2. veya 3. forveti olabilir. forveti çiftleyebilir. doldur boşaltta önemli bir silah olabilir. sakatlıklarda, rotasyonlarda oynayabilir. 1. forvetin formsuzluğunda kendisi bitiriciliğiyle, gücüyle, hava hakimiyetiyle, stiliyle büyük bir tehdittir.

    arkadaş, şu adam rize'de vergiler düşülünce 650.000 euro'ya oynuyormuş. kendisine vergiler düşülünce 700.000 euro'luk 2+1 sözleşme teklif edersin, maç başı primi 10.000 euro, gol primi de 10.000 euro olur. asist primi de 5000 euro olur. sezon boyu 25 maça çıkan, 15 gol 3 asist bir katkı veren kweuke'nin bize maliyeti de 1.2 milyon euro'dan biraz az olur. umut bulut kaç para alıyor yahu ? umut bulut mudur galatasaray seviyesi ? değildir, hemfikiriz, biliyorum.

    1.2 milyon maliyetli, farklı silahları olan 2. veya 3. forvet olarak düşünülebilecek bir leonard kweuke'nin kime zararı var ? iyi sözleşme ile, 2+1 şeklinde olmak kaydıyla. kabul etmezse gelmesin tabi.
    yarın kendisini 1.5 milyon euro garanti para, 20 bin euro maç başı ücreti ile 1. forvet olarak getirirlerse en önden ben bağıracağım şampiyon takımın anasını siktiniz diye, size söz veriyorum.
    ama dediğim şartlarda iyi bir forvetin yedeği olarak gelecek kweuke, zannımca "galatasaray seviyesi"ndedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın