resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 121
    bu şekilde dibe batmış oyuncular bizim takımımızda hep kendisini buluyor diyerek transfer edersek büyük bir yanılgıya düşeriz. bu takıma melo gelme kararı alırken 2014 dünya kupasında tekrar brezilya milli takımına girmek için düzenli oynamak düşüncesi altında yatıyordu, keza sneijder'in geliş sebebi de inter'in şampiyonlar ligi dışında kalıp hedef küçültmüş olması ve 2014 dünya kupası öncesi düzenli oynayabileceği bir takıma ihtiyaç duymasıydı. bu gün podolski'nin dahil bu şekilde bir niyetle takımımıza katıldığını ve başarda gösterdiği çalışma azminin alman milli takımından kopmamak olduğunu unutmamalıyız.

    nige de jong'un ise zaten milli takımdan kesik yediğini ve bu saatten sonra tekrar milli takıma girebilmesinin kendi performansından ziyade takımın gençleştirme, takımı yenileme projesinin sekteye uğramasıyla olacağını düşünürsek,nigel de jong'un takımımıza gelip varını yoğunu vererek sonuna kadar mücadele edeceğinin bir garantisi yok diyebiliriz. bu şekilde bir amaç olmayınca, her ne kadar iş disiplinli bir oyuncu olursa olsun ülkemizde kendisi tipindeki oyuncular faydalı olmaya başladığı gibi uyguanan ıdırma politikasına karı mücadele etmesi için bir sebep yok zaten bu mücadeleye baştan dik duruş sergilemezse de bizim taraftarımı kendisini para alıp yatmaya gelmiş bu adam diye eleştirecek ve bir şeyler başlamadan sona erecek.

    kaldı ki kendisi 32 yaşında ve tahminen 3 seneden aşağı bir kontratla gelmeyecek, orta sahadaki yaşlı oyuncu kontenjanımızı bence ofansif yönü kuvvetli olanla doldurmalıyız ki defansta mücadele eden kişi mücadele etme gücü olan, rakibini de kovalayabilen birisi olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın